Pro Apple Watch Band 40mm 44mm, Fullmosa Měkké Gumy Apple Watch Popruh Pro Apple Watch Série 4 iWatch Sport Hodinek

Nový produkt

228.53 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: iwatch, iwatch popruh, sledujte vosk, apple hodinky kapela konektor, nike apple watch sport smyčky band, applewatch popruh, pás iwatch 40mm sportovní, zlaté apple watch sport band, appl hodinky kapela, applewatch band 40mm sport.

Vlastnosti Produktu

❤ Kompatibilita : Dokonale zapadá Apple Watch Série 4, Apple Watch Série 4 Nike+ 40mm. 40 mm hodinky kapela(délka: 200 mm) se hodí pro zápěstí velikost 5.7 "-7.9", 9 přesný řez otvory umožňují nastavit na vaši velikost.

❤ Kompatibilita : Dokonale zapadá Apple Watch Série 4, Apple Watch Série 4 Nike+ 44mm. 44mm hodinky kapela(délka: 200 mm) se hodí pro velikost zápěstí 5.8 " -8.0 ", 9 přesný řez otvory umožňují nastavit na vaši velikost.

❤ High-pevnost v Silikonové : Kyselina-odolné a non-toxické silikonové iWatch kapela v prachu-důkaz olej nátěr na hladké dojemné.Tento ultra-měkké, odolné proti opotřebení, vodotěsný sport band je perfektní tréninkový partner.

❤ Texturou Povrch : Diamond texturou na vrcholu kapely, stylové a proti poškrábání.Vestavěný Groove design pomáhá odvádět vlhkost a zlepšit proudění vzduchu.Žádné další strach z eroze nebo páchnoucí.

❤ Bezešvé Fit : Fullmosa modernizované konektor s micro-bounce technologie dělá kapela fit s watch rozhraní přesně.Jednoduše posuňte odpružené kovové výstupky do vašeho Apple Watch a instalace je dokončena.

❤ Barva Výběr e: Dodává se v 6 volitelné barvy (Pevné & Dual Color) pro vaše apple watch volby.Permanentní Barva nebude slábnout s pokračující na sobě nebo vysoká intenzita cvičení.

Balíček Obsahuje

❤ 1 X Silikonové Hodinky Kapela (pozor, je pouze pro ilustraci a není součástí dodávky.)

❤ 1 X Pin řidiče

(Vzhledem k rozdílu mezi monitory, obrázky nemusí odrážet skutečnou barvu položky.Pokud jste citliví na barvy, vyberte si prosím pečlivě.)

Podrobnosti O Produktu

Barevný Displej

Stav Nové s tagy
Značka Fullmosa
Spona Typ Sliver Náměstí spony
Typ Položky Hodinek
Barva 6 barev
Kapela Délka 22cm
Číslo Modelu Silikonové Hodinky kapela
Kapela Typ Materiálu Silikonové
Model pro apple watch 40mm, 44mm

Napsat recenzi

Pro Apple Watch Band 40mm 44mm, Fullmosa Měkké Gumy Apple Watch Popruh Pro Apple Watch Série 4 iWatch Sport Hodinek

Pro Apple Watch Band 40mm 44mm, Fullmosa Měkké Gumy Apple Watch Popruh Pro Apple Watch Série 4 iWatch Sport Hodinek

Související