3d vzor 24mm Silikonové Gumové Hodinky Popruh Pro Suunto 9 / baro Kompatibilní se Suunto 7 Watchband Spartan Hodinky Kapela Traverz Popruh

Nový produkt

327.58 Kč

-48%

642.29 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: suunto, ar1451, přilba spartan, řemínek suunto, dia hodinky kapela, ssuunto 9 baro popruh, suunto ambit3 popruh, zelené, 42mm silikonové popruh, smyčky suunto, panerai pryže popruh 22mm.

modname=ckeditor

Vážení přátelé, Jsme velmi rádi, že jste přišli do našeho obchodu. "Pohled Zaměření" doufám, že máte dobrý nakupovat.Prosím, kontaktujte nás, pokud máte nějaké otázky.

Popis produktu:

Značka: Sight Zaměření

Materiál: Vysoce kvalitní gumy

Barva: Černá, Oranžová , Šedá, Červená, Bílá, Fluorescenční zelená

Watchband Šířka: 24mm

Krátký popruh : 90mm Dlouhý popruh : 130 mm

Spona materiál: 316 oceli

Spona barva: Černá, stříbrná

Vhodné pro : Suunto 9,Suunto 9 baro,Spartan sport Spartan sport zápěstí HR,Otáčení,D5 potápění

Poznámka

Pokud si koupíte popruh chcete přizpůsobit Procházet, prosím, na vědomí, na objednávku, aby se přizpůsobily Traverse,Protože Traverse je kolíky jsou různé

Balíček Zahrnuje:

Hodinky Kapela Popruh s Přezkou

2 x Quick release pins (Již nainstalována)

1XGift cítil balení sáček a 1x Instalační nástroj

Vlastnosti:

-Žádný zápach,nezmizí

100% Zbrusu nový a vyrobené z měkké silikonové pryže materiálu.

Snadno montáž a odstranění části hodinek.

Ideální pro každodenní nebo sportovní oblečení.

Vodě odolné,ideální pro sportovní a potápěčské hodinky

Nastavitelný hodinky kapela,skvělý dárek pro vaše přátele nebo sami.

Často kladené otázky

SF1-Myslíte si, podporovat dropshipping a velkoobchod?

Ano, vítáme, může kupující získat 5% pro objednávky nad 2 ks, 10% pro objednávky nad 3 ks.Pokud budete potřebovat více než 50ks, mluvit s námi před cílem, jsme připraveni pomoci vám v první době.

SF2-Je tam nástroj pro nahrazení kapely a jak se vám balení?

Ano, budeme posílat šroubovák pro každou objednávku.Balíček také přijít s lehkou váhu pohled zaměřit se cítil případ pro konání popruh, jim zabránit poškrábání a nárazům, takže balíček bude v dobrém stavu, celou cestu, když otevřete balíček.Kromě toho, můžete držet popruh v kapsách pro cestování nebo kdykoli budete chtít změnit kapel.Navíc, případ může provádět jako kabelku držet malé věci, jako jsou klíče.

SF3-Jsou popruhy stejné jako na webu?

Vezměte prosím na vědomí, že, protože to je přírodní kůže, ne dvě hodinky popruhy jsou obdobné a bude se výrazně lišit od fotografie.Kdyby to bylo PU, pak vzor a obilí bude stejný.Prodáváme pouze přírodní kůže, takže žádné dvě hodinky popruhy jsou obdobné a bude se výrazně lišit od fotografie.

Note_ Protože pásek byl formován během výrobních procesů, nový popruh by mohl být tuhé.Složit ji několikrát, nebo jej použít pro několik dní,popruh budou měkké a pohodlné na nošení.

Feedback_ Jakmile se vaše položky dorazí v uspokojivém stavu, prosím zanechat pozitivní zpětnou vazbu pro nás.Budeme dělat totéž pro tebe.Prosím nenechávejte žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu dříve, než e-mail váš problém pro nás.Musíme pomoci vám vyřešit problém.

Kapela Délka 22cm
Spona Typ Spony
Číslo Modelu SF-ST-018
Kapela Typ Materiálu Silikonové
Stav Nové bez značky
Značka sight zaměření

Napsat recenzi

3d vzor 24mm Silikonové Gumové Hodinky Popruh Pro Suunto 9 / baro Kompatibilní se Suunto 7 Watchband Spartan Hodinky Kapela Traverz Popruh

3d vzor 24mm Silikonové Gumové Hodinky Popruh Pro Suunto 9 / baro Kompatibilní se Suunto 7 Watchband Spartan Hodinky Kapela Traverz Popruh

Související