Diamond Obraz Plný Náměstí/Kolo Zimní Diamond Výšivky Krajiny 5d Kříž Steh Vyšívání Domu Dekor pro Domácí

Nový produkt

46.09 Kč

-49%

90.47 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: diamond výšivky kolo, diamond výšivky zimní, diamond malování, 5d diamond malování na papír, diamond kit, 5d diamond malování, 5d diamond, 5d diy diamantový obraz plný vrták pryskyřice, dekor pro domácí, výzdoba domů.

O Náměstí Diamond

Čtvercové kameny - z barevné akrylové, také perfektně nalije do světla.Náměstí strasses naplnit velmi dobře, veškerý volný prostor.Po dokončení, pokud se vám srovnal řádky, efekt z obrázku bude velkolepá .

O Kolo Diamond

Kulaté kameny - z barevné akrylové, přináší lesklé 3D efekty.Řádky nemusí být v souladu v průběhu kterým proces.Po dokončení, tam bude být žádné nesrovnalosti.Rozložení je rychlejší, protože tam jsou pastelky v soupravě.

1. Viz srovnávací tabulka na plátně identifikovat každý diamant číslo a odpovídající tištěné číslo na plátně. 2. Vložte kulatý konec tečkování pero do tečkování cement (push těžké udržet cement v místě). 3. Použijte kulatý konec pera držet diamant a lehce stiskněte dolů k odstranění další cement. 4. Roztrhat částečné filmu a místo diamantu na plátně podle odpovídající číslo. 5. Pokud se budete držet diamant na špatné oblasti na obraze, odstranit diamond s pinzetou.

6. Po dokončení, lehce stiskněte dolů na diamanty s rukou nebo knihu, aby zajistily, že diamanty jsou pevně připojeny.

Q: Má diamantový vrták na plátno kompletní ?Odpověď: Milý příteli , všechny naše výrobky jsou plný vrták obraz , je to 100% cvičení , kompletní cvičení , celé plátno potřebovat vrták diamond .Q: Jaký je tvar diamantu malování?A: Drahý příteli , diamant je Kolo diamond výšivky a Náměstí diamond výšivky .Můžete si vybrat jeden styl se vám líbí .(Vezměte prosím na vědomí,) Q: Co je to za balíček používá k malování ?A: Drahý příteli , jsou všechny naše produkty jsou dobře zabaleny , ( srolované v Papírových pytlích) , budeme balení carfully befoer zboží poslal ven .Q:Jak dlouho budu dávat své použití prostředků komunikace na dálku poté, co jsem zaplatil mé objednávky ?A: budeme poslal zboží do 1-4 dnů poté, co jste zaplatili vaší objednávky , budete mít své zboží v 15-60 dní .Q: Co mohu dělat, když nemám dostatek oblázky?A: Vážení, můžete nás kontaktovat znovu odešlete drahokamu pokud zjistíte, že tam není dost.(poslal je rychle pro vás ) Q: mohu, aby diamant barvy z vlastní fotografie?a: Ano, příteli, můžeme diamond obraz jakékoli velikosti a všechny obrázky. (vyhledávání "costom" v mém obchodě) Q: Jak mohu poslat své vlastní fotografie?A: Vážení, můžete zadat message center a klikněte na tlačítko "" Nahrát fotografie", " poslat vlastní fotku na mě.

1.Děkuji, že jste si vybrali Náš Obchod.vždy se snažíme v našich silách poskytovat vysoce kvalitní produkty a služby.

2.vždycky jsme pečlivě zkontrolujte před odesláním zboží, nicméně produkty mohou získat poškození během dodací lhůty.pokud narazíte na jakýkoliv problém s kvalitou, prosím, kontaktujte nás, do 7 dnů po obdržení zboží.Pojďme řešit problém s vámi .

3.Z jakéhokoli důvodu, pokud si jen chcete vrátit produkty, kontaktujte nás, prosím, do 7 dnů po obdržení.mějte produkty v jejich původním stavu a zaplatit náklady na dopravu sám o sobě, budeme plnou náhradu po dostávají se vrátil produktu.

4.pokud se vám líbí naše produkty, prosím neváhejte a dejte nám 5 hvězdiček.pokud z nějakého důvodu nejste spokojeni.

5.prosím, ne přímo opustit negativní zpětnou vazbu, kontaktujte nás, budeme se snažit v našich silách, abyste se satisfie.

Počet Barev 1-30
Kit Výšivky Metoda Plné Vyšívání Typ
Nástroje Typu Pick-Up Nástroje, Druh
Značka rockbros
Rám No
diamond malování Nastavit Typ diy Diamantový malování
Plátno Způsob Balení Srolované
Diamantový Tvar Náměstí
Použití Obrazy, Domácnost Essentials/Dekorace Vzor Typ
Drahokamu Detaily Full Diamond obraz soupravy vnitřní detail pryskyřice částice
Sada Typ Ano
Původ KN(Původu)
Formulář Jeden
Vkládání Oblasti Plné
Typ Velkoobchod No
Materiál Akryl
Vnější Obal PAPÍROVÝ SÁČEK
Styl Evropský a Americký Styl
Vzor Typu Scénický
Diamond malování Dokončení Musíte Ručně vyráběné Materiálu Diamond

Napsat recenzi

Diamond Obraz Plný Náměstí/Kolo Zimní Diamond Výšivky Krajiny 5d Kříž Steh Vyšívání Domu Dekor pro Domácí

Diamond Obraz Plný Náměstí/Kolo Zimní Diamond Výšivky Krajiny 5d Kříž Steh Vyšívání Domu Dekor pro Domácí

Související