Nové 5D DIY Full Diamond Diamond Malování francouzský Zpěvák Johnny Hallyday Cross Stitch Ruční Hobby Domácí Dekoraci, Dárek

Nový produkt

68.17 Kč

-40%

113.62 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: hallyday, kříž johnny hallyday, diamond malování, kawaii, johnny hallyday, prsten z nerezové oceli, šperky z nerezové oceli, dámské pojiva a frézování, diamond johnny hallyday, pl.

Funkce: Plné Náměstí/Kolo diamond malování Aplikace: domácí/hotel/kancelářské dekorace a dárek Barva Množství: 10-55 Barvy O Vrtání: 100% Plné náměstí/kolo vrták Materiál: Náměstí/Kolo Pryskyřice Diamantové O diamond množství: 20% větší množství diamond Obrázek velikost: Jakýkoli velikost může být přizpůsoben O Rám: Bez Rámu, Po dokončení potřebné pro přilnavost na místní koupit Rám Plátno Balíček: Roll up , Vyhnout se Záhyby Balíček Zahrnuje: Plný vrták diamond , potištěné látky, nástroje Jsme vždy poslat zboží do 7 dnů po zaplacení. 1, Pokud jste pokles lodní dopravy , prosím, kontaktujte nás , můžeme připravit více zásob , se Loď rychle (1-2 dny) . 2, Pokud se chcete dostat zboží brzy , prosím, zanechte nám zprávu, aby nám .díky .Jakékoliv problémy , prosím, kontaktujte nás brzy .Můžeme spolupracovat s každým kamarádi.Vezměte prosím na Vědomí: mozaikový obraz není HD obrazu, které jsou odlišné, jiný styl.Diamond Malba velikost je velikost obrázku ne velikost obrazovky (1-2 cm chyba).větší velikost bude efekt lepší!vzhledem k malé velikosti účinku je špatná, malá velikost pro začátečníky a děti do praxe, díky !

Čím větší velikost, tím lepší efekt obrázku

O náměstí diamond

Čtvercové kameny - z barevné akrylové, také perfektně nalije do světla.Náměstí strasses naplnit velmi dobře, veškerý volný prostor.Po dokončení, pokud se vám srovnal řádky, efekt z obrázku bude velkolepá .

O Kolo diamond

Kulaté kameny - z barevné akrylové, přináší lesklé 3D efekty.Řádky nemusí být v souladu v průběhu kterým proces.Po dokončení, tam bude být žádné nesrovnalosti.Rozložení je rychlejší, protože tam jsou pastelky v soupravě.

A. Otevřete balíček a vyjměte všechny diamanty.B.Dodržovat trochu lepidla na horní části pera.C.Našli odpovídal diamanty pomocí check-list vyšívané na stranu plátna.D.Výtah diamanty s drill pero.E.Dát diamanty na správné místo označené na plátně.F.Stiskněte hotové části,ujistěte se, že je pevně připojen.G.Roll up dokončil malování a obličej venku par.H.Po dokončení,můžete použít vhodný rámu k rámu a pověsit na zeď

Používáme EMS /www.bisonkov.cz Standardní Lodní dopravy/China Post Air Mail/CPAM/Fedex podle vaší lokalitě,a dostanete sledovací číslo v rozmezí 1-5 dní po porodu.Děláme to ve spolupráci s velkými poskytovateli logistických služeb, jako je Singapur Post, Correos, Posti Finland, SPSR, DHL a další.Pokud budete potřebovat, prosím, kontaktujte nás vybrat.

Vážení kupující, pokud nejste spokojeni s naším produktem a služby, prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu, pak se budeme snažit v našich silách vyřešit problémy a budete spokojeni.To je pro nás velmi důležitá a děkujeme za pochopení.Díky za návštěvu a přeji hezký den.

Typ Velkoobchod Ano(>50 Ks)
Sada Typ Ano
Rychlost dodání Rychle
Vkládání Oblasti Plné
Zahrnuje Pinzeta, Zásobník, point diamond drill pen, Lepidlo
Původ KN(Původu)
diamant obraz plný vrták Diamond mozaikové vzory
Formulář Samostatný
Diamantový Tvar Náměstí, Náměstí/Kolo
nedokončené Ano, potřebují vaši handmade
Plátno Způsob Balení Srolované
Vnější Obal PAPÍROVÝ SÁČEK
Víceúčelový ložnice, Jídelna, Studie, Domů, Kancelář, HOTEL, Restaurace a Bar
Použití Bytové dekorace/samolepky na Zeď/dárek
Vzor Typu Kreslený
drop loď Podpora, priorita zpracování
Plátno Balíček Roll Up, Vyhnout Se Záhyby
Materiál Pryskyřice
malování s diamantem Diamond Výšivky plné zobrazení
diamant typ 3D, 5D
Kvalitní výrobek Dobrý
O Diamanty 100% plné Náměstí A Kulaté vrták
Počet Barev 30-45
Rám No
Technics Vysoce Kvalitní Tiskový Stroj
Styl Evropa

Napsat recenzi

Nové 5D DIY Full Diamond Diamond Malování francouzský Zpěvák Johnny Hallyday Cross Stitch Ruční Hobby Domácí Dekoraci, Dárek

Nové 5D DIY Full Diamond Diamond Malování francouzský Zpěvák Johnny Hallyday Cross Stitch Ruční Hobby Domácí Dekoraci, Dárek

Související