Sanlutoz Princezna, Dívka, Šaty, Květiny, Ptáci Tisk Dlouhý Rukáv Děti Šaty Módní Ležérní Šaty pro Dívky

Nový produkt

106.33 Kč

-50%

212.67 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: látka novorozence, šaty papoušek, rovné večerní šaty děti, šaty s jelen, drrsses děti, ležérní šaty růžové, pták, květina skica tetování, dítě šaty, ležérní šaty teen.

Sanlutoz Princezna, Dívka, Šaty, Květiny, Ptáci Tisk Dlouhý Rukáv Děti Šaty Módní Ležérní Šaty pro Dívky Značky: Sanlutoz Item no.: CDW15-FS Materiál: Podšívka - 100% Bavlna ; Tisk fabric - 100% Polyester Sezóna: Léto , Podzim , Jaro Funkce: O-krk a roztomilý vzor pro dítě, Péče o instrukce: prát ; Cool Železo ; Mírné proces, pokud suché čištění nebělit ; nepoužívejte sušičku Velikost 1-2 roky Délka 56(cm) Poprsí 58(cm) * Velikost měření, může být 1-3 cm rozdíl. * Různé stroje obrazovek se může objevit barevný rozdíl. * Poznámka: Všechny tisky jsou ručně malované.Vzor může být mírně odlišné v každé látky.

Sanlutoz je věnován přinést pohodlnější a bezpečnější oblečení pro naše miminka a děti.Všechny čerstvé vzory přidat více happniess v dětství.Jsme důvěru matky z celého světa.Různých ročních obdobích, Sanlutoz používá vhodné látky, barvy a zpracování, k vytvoření různých stylů.Jsme vyrůstají s dětmi a děti s měkké tkaniny, příjemné řezání a jedinečný design.

Budeme aktualizovat nové informace o Sanlutoz!Šťastných zákazníků, bude i přijímat dárky od nás!Přijďte a podělte se o své příběhy o Sanlutoz s námi!Nahrávání fotografií a připomínky jsou vítány!Prosím, postupujte podle nás!

Kids Girls Dress Fashion Printing Kids Clothes
Pohlaví Holky
Styl Ležérní
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte své normální velikosti
Vestavěný Podprsenku No
Materiál BAVLNA, Polyester
Silueta Rovně
Vzor Typu Tisk
Límec O-Krk
Rukáv Styl Pravidelné
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu CDW15-FS
Délka rukávu(cm) Plné
Šaty Délka Kolena Délka
Značka Sanlutoz
Název Oddělení Děti
Dekorace Květiny

Napsat recenzi

Sanlutoz Princezna, Dívka, Šaty, Květiny, Ptáci Tisk Dlouhý Rukáv Děti Šaty Módní Ležérní Šaty pro Dívky

Sanlutoz Princezna, Dívka, Šaty, Květiny, Ptáci Tisk Dlouhý Rukáv Děti Šaty Módní Ležérní Šaty pro Dívky

Související