Silikonové Karikatura Tlačit Bublina Vrtět Hračky Stresu Hračka Rainbow Rainbow Push Bubble Hračka Intenzivní Trénink Hračky Fidge

Nový produkt

7.50 Kč

-61%

19.72 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: vrtět hračky pacj, koupání bubble hračka, stres, neposeda, proti stresu, je to pop, antistresová hračka, podal vrtět hračky, náladu chobotnice plyšová, vrtět hračky.

Silikonové Kreslený Vzor Tlačit Bublina Smyslové Hračku Anti-stres Relaxační Vrtět Autismus Hračky Stresu Speciálními Potřebami Koncentraci Vzdělávací pro Dospělé Děti

Funkce:

1. Pravidla hry je jednoduchý a snadno pochopit, děti, starší osoby mohou hrát, nebo velmi dobré rodiny, rodič-dítě interaktivní hračky hra.

2. Malé velikosti, mohou být vymačkané a vytáhl bez deformace, vhodné skladování, snadno se přenáší.

3. Mozek, logiku a uvažování, orální a duševní aritmetika, lichých a sudých čísel, integrované plánování a další schopnosti, aby se zabránilo poškození mozku.

4. Při stisknutí bublina, tlačítka, bublina bude mírné dunění zvuk, a pak ji otočit a začít znovu.

5. Vyrobena z materiálů šetrných k životnímu prostředí a mohou být donekonečna znovu použít a vyprat.

6. Jasné barvy a tvary, stiskněte bublina tlačítko je příjemný zvuk (na vědomí, že vzhledem k procesu výroby je strana, stiskněte tlačítko zvuk bude menší), ale také bude určitě, aby vaše děti spokojeni.

7. Multifunkční využití, i jako hračka, může být také použit jako čaj dráha, ideální dárek pro vaše přátele.

8. Tato tlačit bublina, hračka je skvělá smyslové hračky, můžete opakovaně stiskněte dolů znovu a znovu, top up.By opakování jedné akce na pomoc dětem a dospělým ve vysokém stresu nebo úzkosti státy ulevit a ventilovat stres, tyto hračky jsou ideální pro kanceláře, domy, kostely, knihovny, nádraží, speciální vzdělávání, učebny, fyzikální terapie a smyslové místnosti, a cestování.

9. Můžete se těšit na zábavu kdykoliv a kdekoliv: žádné příslušenství, které není snadné ztratit, kompaktní velikost, odolný, můžete si hrát sami nebo pozvat přátele na rychlý mozek hry, bez ohledu na to, kde jste, můžete se těšit na zábavu ze hry.

10. Se čistí, stačí opláchnout v umyvadle a suchý vzduch.

Specifikace:

Materiál: Silikon

Barva: Jak Je Znázorněno

Styl: Kočka, Kaktus, Mořská Panna

Velikost: Kaktus: Kočka: 16.4 * 14cm, 11.4 * 12.4 cm, Mořská panna 15.5 * 12cm

Množství: 1ks

Vhodný Věk: 3Y+

Dav: Děti, Starší lidé, dav s tlakem jsou vhodné.

Pravidla Hry:

1. Každý hráč si vezme zatáček stiskněte libovolný počet bublin v každém řádku, (Poznámka: Pokud stisknete více bubliny, musí být připojen.) Soupeře můžete také stisknout bubliny, které nebyly stisknete řádek/řádky.

2. Hráč, který stiskl poslední bublinu, je nula.

3. Otočte hračku, než začít další kolo okamžitě.

Poznámka:

1. Vzhledem k ruční nastavení barev duhy model, to je nevyhnutelné, že barva rozložení různých šarží se lehce liší.

2. Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii.Děkuji!!!

3. Prosím, dovolte 1-2cm měření odchylka vzhledem k ruční měření.

1 X Vrtět Hračky

[relateproductdetail/]

Doporučujeme Věku 7-12y, 0-6m, 7-12m, 4-6y, 13-24m, 12+y, 25-36m
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu Zatlačte Bublina
Varování vrtět hračky
Téma Hudba

Napsat recenzi

Silikonové Karikatura Tlačit Bublina Vrtět Hračky Stresu Hračka Rainbow Rainbow Push Bubble Hračka Intenzivní Trénink Hračky Fidge

Silikonové Karikatura Tlačit Bublina Vrtět Hračky Stresu Hračka Rainbow Rainbow Push Bubble Hračka Intenzivní Trénink Hračky Fidge

Související