Eudora Dítě Anděla Volajícího Bola Míč Přívěsek Dítě Stopy, Zvukové Upozornění A Harmonie Bola Wing Náhrdelník Těhotenství Míč Šperky Pro Mámu

Nový produkt

360.38 Kč

-30%

514.95 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: eudora šperky, angel volající náhrdelník, padora náhrdelník anděl, anděl suvenýr, angel wing, ts stříbrný přívěsek, christian angel náhrdelník, zlato bílé andělská křídla, náhrdelník křemíku, náhrdelník těhotenství.

Maloobchodní Baby Angel Volajícího Bola Míč Přívěsek Zvonek Zvuk, Harmonie Bola Wing Náhrdelník Těhotenství Míč Šperky Pro Těhotné Ženy!

Stav: 100% zbrusu Nový baby angel volajícího bola míč

Velikost bola: 20mm

Velikost angel wing: o 36 mm*18 mm

Velikost náhrdelník: 30 palců (cca 88cm)

Materiál přívěsku: stříbro/pozlacené mědi na bílém

Materiál náhrdelník: silver/gold chromované nerezové oceli

Množství: 1ks bola+ 1ks andělská křídla +1ks náhrdelníku

Vážení Kupující,tyto položky jsou vyrobeny v naší továrně.Naše zboží je vysoce kvalitní.A my design styly pro náš produkt, a aby jim.Ve stejné době, můžeme přijmout velkoobchodní objednávky, a může jim na základě naší objednávky zákazníka.Prosím, neváhejte nás kontaktovat pro jakékoliv otázky.Děkuji!!!

HARMONYBOLA je řada attrctive přívěsky určené pro těhotné maminky nosit nízko nad jejich břicha.Přívěsek má uklidňující melodii zvukového upozornění, že bude uklidnit dítě po narození.

HARMONYbola nebo Angel volající bude pěkný zvuk po protřepání.

Vybrat z osmi možností: stopa, zelené a stříbrné pouzdro, růžové a stříbrné pouzdro, červená a stříbrná skříň, stříbrný a stříbrný kryt, modré a stříbrné pouzdro, žluté a stříbrné pouzdro, stříbrné srdce přívěsek.

Tento krásný ručně vyrobený přívěsek je krásný dárek pro všechny máma-k-být a lze nosit před i dlouho po narození dítěte.

Bola Hudební Těhotenství Přívěsek je víc než jen náhrdelník, pomáhá pouto matky a dítěte a aby dítě potěšil z 20 týdnů pre-narození až po narození.

Náhrdelník může být také použit jako kojící náhrdelník jako dítě může hrát s přívěskem udržet dítě vzhůru, aby zdravotní sestra.

Co je Odbíjet míč? (nebo Těhotenství bola)

Pocházející z Mexika Zvonění míč je hudební zvonek nejprve nosí těhotné ženy a od dávných dob mnoho generací Mexických matek být přísahal, že tím, uklidňující a uklidňující účinek, že Odbíjet míč má na svých nenarozených dětí v průběhu jejich těhotenství a také po porodu.Vážený zákazníku, vítejte

Zvonek míč je navržen tak, aby vytvořit jemný měkký zvuk zvonění v průběhu maminky pohyb a dítě je uvolněný tím, že tyto zvony až do porodu.Říká se, že účinky těchto zvonkohra pracovat efektivně na dítě během kojení, jakmile on nebo ona dorazila.Stejné zvuky, které zklidněná a uklidnila vaše dítě během těhotenství bude mít stejný uklidňující účinek, jakmile dorazí.Stejným způsobem, že hraje uklidňující hudbu pro vaše nenarozené dítě může utišit a uklidnit, Mexická Bola je také řekl, aby pomoc při ošetřovatelské jako dítě může manipulovat s ním whist máma nosí jako náhrdelník a uklidňující zvonkohra mají stejný fantastický účinek.

Kdy a jak používat Zvonek míč ?

Rozhodně více než náhrdelník.To je nejlepší dárek pro každou maminku-k-být, a skvělý suvenýr pro maminky po děti se rodí, pro si vzpomenu na ty krásné časy.Během časného období těhotenství, maminky by to jako standardní nebo matiné náhrdelník.To je cool a sexy.Poté, co dítě roste větší, maminky mohou nosit náhrdelník položenou nízko na břicho.Od 20. týdne, děti mohou slyšet zvuk kolem bříška, pak mohou hrát a vychutnat si krásnou hudbu bell přívěsek, maminky mohou používat ke komunikaci s dětmi, je to tak úžasné.Budete se cítit dítě chvění v břiše.To bude zvýšit spojení mezi mm a dítě.Spolu s dětmi roste větší, budou obeznámeni s, že harmonie zvuku.V pozdějších dnech, bude dítě cítit potěšil a šťastný, když to slyším.Tento náhrdelník může být také použit jako kojící náhrdelník dlouho po narození dítěte.Máma k být může nosit Odbíjet míč (Těhotenství Bola) přibližně od 20 týdnů do svého těhotenství, nebo od okamžiku, kdy ona cítí, že její první kmitání pohybů z dítěte.Od této fázi těhotenství dítě může snadno slyšet a rozlišovat zvuky slyšel přes mumie?stummy.

Podmínky Služby

Zásilka

1. Položky jsou zdarma dodávány z Číny pomocí Letecky, a ePacket do Spojených Států během 1-2 pracovních dnů.

2. DHL je to nejrychlejší doprava.Pokud si objednáte více než určité množství, budeme loď DHL.To trvá jen asi 3-7 pracovních dnů.

3. Za normálních okolností, zboží bude odesláno within1-3 pracovních dnů od platby.Dodací lhůta je nejlépe odhadnout, ale není zaručeno, že v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích, které mohou ovlivnit, jak rychle se vaše položky jsou kontrolovány.Pokud jste neměli dostávat zboží v očekávanou dobu, prosím, kontaktujte nás dříve, než jakýkoli neutrální/ negativní zpětnou vazbu, budeme v našich silách vyřešit jakýkoliv problém.

Původ KN(Původu)
Název Produktu Baby Angel Volajícího Bola Míč
Styl Klasické
Tvar\vzor Míč
Přívěsky Typ slide
Téma Dítě a těhotenství maminka
Číslo Modelu N14NB Dítě Anděla Volajícího Bola Míč
Jemné nebo Móda Módní
Kovy Typ Měď, Titan, tibetské stříbro, Iron alloy
Materiál Kovové, Měď
Typ Položky Přívěsky
Podmínky 100% Zbrusu Nový Baby Angel Volajícího Bola Míč
Pohlaví Unisex

Napsat recenzi

Eudora Dítě Anděla Volajícího Bola Míč Přívěsek Dítě Stopy, Zvukové Upozornění A Harmonie Bola Wing Náhrdelník Těhotenství Míč Šperky Pro Mámu

Eudora Dítě Anděla Volajícího Bola Míč Přívěsek Dítě Stopy, Zvukové Upozornění A Harmonie Bola Wing Náhrdelník Těhotenství Míč Šperky Pro Mámu

Související