Módní elegantní šortky ženy střapcem korálkové řetězce vysokým pasem širokou nohu džínové šortky 2021 letní ležérní šortky sukně

Nový produkt

428.55 Kč

-56%

996.45 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: džínové kombinéza žena, tričko rolák, riflová dlouhá sukně, šaty s jean, korálky džíny velikost, řetěz oblečení, džínové sukně ženy, vyšívání kalhoty, dračí vejce, halenka a top ženy.

Dobrý den, vážení, mnohokrát vám děkuji za vaši pozornost do našeho obchodu, prosím, zkontrolujte, zda velikost informace a adresu před objednáním.Naše doba zpracování je 1-3 pracovní dny, kdy je platba potvrzena.Takže prosím, potvrďte vše před odesláním.Většina našich výrobků jsou na skladě, jen několik položek, mohou být aktualizovány v burzovní informace, ale my se dostat zpět k vám velmi brzy.

1. Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.Zaručujeme, že styl je stejný jako v fotky, ale ne stejný výkon na různých orgánech jako na modelu.Děkuji!!!

2. Prosím neotvírejte sporu do 60 dnů.Pokud po 60 dnech jste stále ještě není příjem zboží, prosím, kontaktujte nás to vyřešit, budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl, díky.

3.Pokud jste velkoobchod, prosím, kontaktujte nás před objednáním získat nejlepší slevy, jakékoliv dotazy, prosím, neváhejte nás kontaktovat, odpovíme vám do 24 hodin.

4. Měření v CM 1 palec = 2.54 CM, 1 CM = 0.39 inch, velikost může mít 1-2cm rozdíl vzhledem k ruční měření.Užijte si nakupování čas! * ^ 0 ^ *

Platba

A. Platba se očekává, že být doručena do 3 dnů od aukce blízko.

B. Podmíněná je naše vhodnější způsob platby přijímáme také různé platby, T/T, Western union, Money gram.

9

Doprava

A. Budeme loď během 1-3 pracovních dnů po obdržení platby s výjimkou prázdnin.Obvykle budeme loď položky podle www.bisonkov.cz Standardní Poštovné, to trvá 9--20 pracovních dní po dodání.

B. Pokud chcete rychlé dodání (EMS,DHL ,UPS.FedEx) budete muset zaplatit další poplatek .

C. Pokud si objednáte celková cena více než 300,00 dolarů v době, jsem se zdarma je poslat express(EMS,DHL ,UPS.FedEx).dodací lhůta je 3-7 den.

Zpětná vazba

Uděláme, co bude v našich silách, aby nabídnout vysokou kvalitu , rozumné a konkurenceschopné ceny výrobků .Také, to je můj cíl poskytnout vám můj milý zákazníci s vynikající zážitek z nakupování a 100% spokojeni, dobré služby.Prosím, kontaktujte nás okamžitě, pokud máte nějaké problémy, když obdržíte položky, které jste získal na můj obchod.Pozitivní zpětná vazba je velmi ceněn a budeme dělat totéž na oplátku.Pokud nejste spokojeni z jakéhokoli důvodu, prosím, nenechávejte Negativní nebo Neutrální zpětnou Vazbu a umožní nám příležitost, aby se vám šťastný.

Materiál BAVLNA
Věk Věkové Kategorie 18-35 Let
Dekorace Tlačítko, Vyšívané Světlice, Falešné Zipy, Bělené, Prát, Kovové dekorace
Typ Closure Zip Fly
Značka KarolyiDora
Původ KN(Původu)
Typ Položky DŽÍNY
Typ Pasu Vysoká
Styl Ležérní
Tloušťka Tenké
Umýt Střední
Fit Typ Pravidelné
Datum Vydání V létě roku 2021
Tkanina Typ Kostkované
Džíny Styl Širokou Nohu Kalhoty
Délka Shorts
Pohlaví Ženy

Napsat recenzi

Módní elegantní šortky ženy střapcem korálkové řetězce vysokým pasem širokou nohu džínové šortky 2021 letní ležérní šortky sukně

Módní elegantní šortky ženy střapcem korálkové řetězce vysokým pasem širokou nohu džínové šortky 2021 letní ležérní šortky sukně

Související