24/30/60 LED Ananas Tvaru Visící Solární Světlo Venkovní Žehlička Vodotěsné Krajiny Lucerny pro Domácí Zahradní Dvoře Dekorace Lam

Nový produkt

57.88 Kč

-53%

125.63 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: lampa venkovní solární, ananas ve tvaru lucerny, ananas lucerna čínský, hroch solární světla, pineapple garden solar lights, dinosaurus zahrada gnome, schodiště solární světla, fialová zahrada gnome, ozdoby zahradní gnome, Solární.

Solar Ananas Světlo, 24/30/60 LED Závěsné Zahradní Dekorativní Krajiny Solární Lucerny, Kované Železné Vodotěsná Svítilna pro Venkovní Strom Cesta Balkon Trávník, Terasu, Dvorek Osvětlení, Teplá Bílá

Funkce:

Venkovní zahradu zdobí sluneční ananas světla, praktické a roztomilé, zdobené zelenými listy.Vyzařuje teplé světlo a je speciálně použité pro noční procházky, noční party nebo slavnostní oslavy.

Sluneční světlo je přeměněno na elektrickou energii pro nabíjení baterie, a světlo se automaticky zapne v noci.To je energeticky úsporné a šetrné k životnímu prostředí, a je snadné nainstalovat.Je to ideální dekorativní osvětlení produkt pro zahrady.

IP65 vodotěsný, není třeba se starat o visí venku.Velmi vhodné pro zahradu, dvůr, terasu, vchodové dveře dekorace.Jen visí všude tam, kde chcete (na slunci je doporučeno).Není nutné žádné baterie.To je účtovány solární panely bez účty za elektřinu.

Vestavěný solární panely, získat energii ze slunce, a automaticky rozsvítí při soumraku.Rodina ozdoby visí venku jsou zejména jasné a přinese vám příjemný večer.

Snadná instalace, žádné vedení a nástroje jsou potřebné.Rychlá a snadná instalace.Stačí stisknout tlačítko na "on" polohy, a pak místo nebo závěsné světlo, kde se vám líbí (to je doporučeno, aby se být na slunci).Ve dne, to trvá 6-8 hodin, aby plně nabít za jasného dne, a to trvá asi 10-12 hodin světla až po plně nabitá.

To může být použit jako sváteční dekorace, zahrada bezpečnostní osvětlení, přední dveře, světla, osvětlení chodby, nádvoří, party dekorace, velmi vhodný pro zdobení zahrady, terasy, trávníky, přístřešky, brány, dvory, balkóny, svatby, večírky, pokoje, domy, atd.

Specifikace:

Položka: Solární tepaného železa ananas světlo

Materiál: tepané železo

Velikost: 24 světla: 22*15.5*15.5 cm (včetně rukojetí)/8.66*6.1*6.1 v; 30 světla/světla 60: 25*15.5*15.5 cm/9.84*6.1*6.1 v

Solární panel: 35*35 amorfního křemíku 2V 40MA

Baterie: 1.2 V 600Mah

Počet LED diod: 24ks/30ks/60ks teplá bílá měděného drátu lampy

Poznámka:

Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii.Děkuji!!!

Prosím, dovolte 1-3mm měření odchylka vzhledem k ruční měření.

1 X Solární Ananas Světlo

Číslo Modelu Solar ananas světlo
Zdroj Světla LED Žárovky
Je Stmívatelné Ano
Styl Moderní
Původ KN(Původu)
Záruka /
Napětí 1.2V
Základní Typ Nic
Úroveň Ochrany IP65
Značka alloet
Použití DOVOLENOU
Materiál Těla Žehlička
Je Žárovky Zahrnuto Ano
Funkce vodotěsné
Certifikace Nic

Napsat recenzi

24/30/60 LED Ananas Tvaru Visící Solární Světlo Venkovní Žehlička Vodotěsné Krajiny Lucerny pro Domácí Zahradní Dvoře Dekorace Lam

24/30/60 LED Ananas Tvaru Visící Solární Světlo Venkovní Žehlička Vodotěsné Krajiny Lucerny pro Domácí Zahradní Dvoře Dekorace Lam

Související