1ks Přírodní Světelný Crystal Osvětlení Ozdoby Rose Quartz USB Noční Světlo Zdraví A Péče o Oční Lampa Ozdobit Dárek

Nový produkt

752.48 Kč

-17%

917.55 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: natur kámen, crystal stone, dimmsble crystal lampa, lampa stone, quartz rose talíř, rose quartz, lampa tetování, trubice zářivkové crystal, crystal quartz, skla rose.

Popis:

Jméno

Crystal light

Materiál

crystal

Velikost

9*12cm

Hmotnost

o 730g

Poznámka: Tam může být mírné rozdíly v barvě a velikosti

Pokud máte jakékoliv dotazy, prosím, kontaktujte mě on-line.Dám vám rychlou odpověď.

To, co dostanete - Vysoce Kvalitní Sada 11 Přírodní Léčivé Krystaly Dárková Sada v dřevěné krabici.Včetně: 1xamethyst clusteru, 1x Sedm Čakry, Kyvadlo, 1xClear Clusteru, 1xRose Quartz, 7 Čaker, tromlované kameny

Dřevěná Krabice Rozměr: 6.3"x4.3"x2.4".Každý drahokam krystaly je individuálně ručně vybral pro extra kvalitní.I když každý krystaly jsou jedinečný, přírodní a liší se ve velikosti, pečlivě kombinovat v každé sadě mají podobné velikosti tak, aby každá sada je esteticky vyvážená a v rovnováze energie.Ideální pro použití v křišťálově sběratele a nadšence, vibrační léčitele, reiki terapeutů a dalších energií pracovníků.Vhodný pro Domácí a kancelářské dekorace, crystal shromažďování, skvělý dárek pro ty, kteří teprve začínají experimentovat s léčivými krystaly.100% Spokojenost Zaručena - Všechny Runyangshi crystal jsou zahrnuty do 100% 30-denní záruku vrácení peněz.Jsme si jisti, budete milovat naše unikátní quartz.Nicméně, pokud jste spokojeni s případnými předměty, kontaktujte nás, pokud máte jakékoliv dotazy, budeme vám spokojen řešení.

1. Pokud tam je nějaký problém s platbou, prosím, být váhal, kontaktujte nás přes Messager.Odpovíme vám a přijít na způsob, jak brzy jak je to možné.

2. Prosím, dokončit proces platby, ihned poté, co si objednáte.Dodáváme zboží po zaplacení.

3. Budete mít své věci na balík cenu, jak si koupit více kusů najednou.Kontaktujte nás a získejte nižší cenu

1. Prosím, dejte nám pět-start zpětnou vazbu, pokud jste spokojeni s nákupem.

2. To bude velmi vděční, pokud budete sdílet obrázky z položek, které ve zpětné vazbě.

3. Prosím, nedávají nám negativní zpětnou vazbu, aniž by mluvit k nám.Slibujeme, že budeme řešit jakékoliv problémy, tak dlouho, jak nás budete kontaktovat.

1. Vaše spokojenost je naší prioritou!Pokud si nejste 100% spokojeni se svým nákupem, prosím kontaktujte nás prostřednictvím Messager.My vám odpovíme do jednoho pracovního dne.Slibujeme, že budeme řešit problém, no a aby se vám šťastný.

2. Pro kvalitní problém, budeme poskytovat 100% náhrady.

3. Pokud máte tendenci se vrátit nebo vyměnit zboží za jiné problémy, jsme (částečně) platit poplatek za doručení podle povahy problému.

Styl feng shui
Značka Runyangshi
Původ KN(Původu)
Regionální Funkce Čína
Materiál Crystal
Téma Maskot

Napsat recenzi

1ks Přírodní Světelný Crystal Osvětlení Ozdoby Rose Quartz USB Noční Světlo Zdraví A Péče o Oční Lampa Ozdobit Dárek

1ks Přírodní Světelný Crystal Osvětlení Ozdoby Rose Quartz USB Noční Světlo Zdraví A Péče o Oční Lampa Ozdobit Dárek

Související