Gothic Skull Gobelín Měsíc, Hvězdy, Hvězdná Obloha Černá a Bílá Hora Romantické Souhvězdí Zdi Visí Deka Dekor Tištěný

Nový produkt

31.94 Kč

-39%

52.52 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: gobelín příze, dekor lebky, jednoduché bílé deky, kudu lebky dekor, lepidlo nebe, gobelín zdi, nordic gobelín, pečetní lebky, pryskyřice lebky, gobelín bílá černá.

Q: mohu získat další slevu?

A: Díky za váš zájem o naše zboží.Tam jsou pevnou částku off slevy a kupóny v našem obchodě, můžete jej použít, pokud splňujete podmínky.Nemůžeme nabídnout další slevu, jelikož naše cena uvedena byla pečlivě vypočítána a listy omezený zisk již, doufám, že můžete pochopit.

Q: mohu si přizpůsobit produkt?

A: můžeme přizpůsobit design a velikost pro většinu domácí textil položky v našem obchodě.Včetně: Peřinu, polštář, polštář, tapiserie, deku, ručník, polštář kryt a atd.

Prosím, kontaktujte náš zákaznický servis pro více informací.

Q: Proč ruské zákazníky, je třeba vyplnit informace o cestovní pas?

A: Když budete dělat objednávku, vaše informace o cestovní pas bude vyžadován místními zvyky v Rusku.Ujišťujeme vás, že vaše údaje nebudou nikdy být řekl, aby třetí strany, a to je bezpečné pro vás, aby informace na www.bisonkov.cz.

Otázka: Kdy obdržím svou objednávku?

A: Rozhodně musíme zajistit váš balíček do 1-3 dnů, ne více než 5 dnů.Pokud je to naléhavé objednávky, prosím, dělat poznámky, když si místo pořadí, nebo kontaktujte náš zákaznický servis, aby naléhala pro vás.

Q: Kdy bude balíček dorazí?

A: balíčky obvykle dorazí v 7~20 pracovních dnů, nepočítaje svátků a víkendů.Můžete zobrazit čas odeslání obraz své země na konci této stránky.

Q: Zpožděné logistika v Brazílii, Mexiku a Chile.

A: Pokud vaše zásilka dorazila do své země, doufám, že si můžete dát trochu více času, protože poštovní systém v Brazílii, Mexiku a Chile je obvykle pomalý.Pokud se vám stále nedostávají to v rámci 2 týdnů, prosím, kontaktujte náš zákaznický servis.

Q:nejsem spokojen s bodem.

A: vrácení peněz nebo Vrácení, jak budete chtít!

Pokud nejste spokojeni s naším produktem, prosím, kontaktujte náš zákaznický servis volně, můžeme mluvit vyřešit problém a dá vám spokojen odpověď.

Q: Jaký je váš návrat politiky?

A: Naše návratové politiky: pokud to je problém s kvalitou zboží, nebo zboží poslat chybě, nabízíme plnou náhradu; Pokud kupující koupil špatné zboží, kupující muset zaplatit náklady na dopravu vráceného zboží, může být také plnou náhradu.

Otázka: Kdy obdržím vrácení peněz?

A: náhrady bude řízení v rámci 3-15 dnů od www.bisonkov.cz.Pokud máte nějaké problémy s to, prosím, kontaktujte s Alipexpress zákaznický servis!Díky.

Všechny zprávy budou odpověděl do 24 hodin, vaše šťastná služby garantované v nás.

Vzor TISKNOUT
Technics Non-tkané
Vzor Typu Květinové
Tvar Rectangle
Materiál 100% Polyester
Původ KN(Původu)
Styl Jacquard

Napsat recenzi

Gothic Skull Gobelín Měsíc, Hvězdy, Hvězdná Obloha Černá a Bílá Hora Romantické Souhvězdí Zdi Visí Deka Dekor Tištěný

Gothic Skull Gobelín Měsíc, Hvězdy, Hvězdná Obloha Černá a Bílá Hora Romantické Souhvězdí Zdi Visí Deka Dekor Tištěný

Související