Neviditelné WiFi 1080P video mini kamera bezdrátová bezpečnostní chůva fotoaparát, 150° široký-úhel s DIY vyměnitelné len noční vidění

Nový produkt

558.25 Kč

-63%

1 509.03 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: 4k akční kamera, skrytá kamera wifii, kamera mini, pole skrytá, gumové fotoaparát pouzdro pro nikon d610, noční mini kamera 4k, kamera sledovala, špionážní kamera wifi špionážní, 4k kamera sport, kamera hd.

Skrytá Kamera s Novou Aplikaci Lookcam &Dual Výměnnými objektivy Ideální pro Domácí Bezpečnost: Unikátní design přední fotoaparát na trhu.Duální čočky jsou full 1080P HD rozlišení.Objektiv je instalován uvnitř pouzdra a můžete ji změnit s delší objektiv, pokud se vám líbí.Můžete si dát tuto kameru kdekoliv a to je naprosto není patrné, když je fotoaparát nahrávání (Sada LED nerozsvítí).

Silné Funkce 1080P HD Kamera: Kromě toho, smyčka nahrávání, tento skrytý fotoaparát umožňuje pořizovat videa/snímku a uložit záznam na SD kartu ručně, pohodlné pro spuštění nebo zastavení uložit záznam na SD kartu.Také můžete nastavit, uložit záznam na SD kartu v aplikaci na vašem telefonu.Podporuje 128 G Interní Paměť.SD karty neobsahují v balení.Poznámka: NENÍ kompatibilní s Chrome Notebook a Mac.

Wi-fi/Non-wifi Dohled Mini Kamera: Jako Wi-Fi fotoaparát.Můžete na dálku sledovat nebo nahrávat živé video kdekoliv, kdykoliv budete chtít.Jako non-wi-fi kameru, můžete ji přinést s sebou kamkoli vzít videa/obrázky.Není potřeba žádné aplikace nebo připojení k telefonu/tabletu.Stačí jednoduše stisknout tlačítko, aby zachytit to, co chcete.Třeba SD kartu pro uložení záznamu tímto způsobem.

Přenosný Fotoaparát: Vestavěný Pevný 500mah Dobíjecí Baterie.To zajišťuje nepřetržitý záznam až 2 hodiny, kdy je fotoaparát plně nabitý.A mnohem delší dobu, pokud připojíte externí power pack.Můžete vzít s sebou kamkoli.To také podporuje nahrávání a nabíjení současně.Prosím třeba poznamenat, že tato mini kamera pracuje s novou aplikaci LookCam.Prosím, stáhněte si aplikaci LookCam.

Detekce pohybu Malý Fotoaparát: Pokud je detekován pohyb, kamera začne nahrávat automaticky.To bude věrně zaznamenat své nezvaný host akce v reálném čase.To může být použit jako domov/kancelář/pet/baby monitor, chůva vačky, tělo/sportovní kamera, car dash cam nebo mini DV na venku. 100% Spokojenost Zaručena: Pokud objektiv je rozbité, když jste instalaci této mini kamery, můžeme slíbit, že se můžete dostat náhradní objektiv s naší 12-měsíční záruka.

Původ KN(Původu)
Balíček Ano
Typ Paměťové Karty MicroSD / TF
Certifikace CE
High Definition Support 1080P (Full-HD)
Číslo Modelu Neviditelné Wi-fi fotoaparát
Vestavěná Paměť Velikosti Non
Značka Skryté Cam
Typ Mini
Technologie Snímače CMOS

Napsat recenzi

Neviditelné WiFi 1080P video mini kamera bezdrátová bezpečnostní chůva fotoaparát, 150° široký-úhel s DIY vyměnitelné len noční vidění

Neviditelné WiFi 1080P video mini kamera bezdrátová bezpečnostní chůva fotoaparát, 150° široký-úhel s DIY vyměnitelné len noční vidění

Související