Zubní LED Head Light Dobíjecí pro Operace Zubař Lupy Zvětšovací Sklo Příslušenství

Nový produkt

171.29 Kč

-20%

214.17 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: zubní světlometu, zubní stomatologie, muži po operaci, orange zubní lupa, zubní, zubní nástroj, dremel příslušenství zubní, zubní nit držitel, Koberec, zubař lampa.

Nejpopulárnější model mezi studenty zubního lékařství ,dentální hygienistky a zubního lékaře.Široké zorné pole a velkorysá hloubka ostrosti s vysokou dost energie pro světla, jsou také specializované v tom velkoobchod.Čím více si objednáte,tím je cena nižší.

Přenosné LED světlomet

Vysoká intenzita>15000—30000Lux

Kontinuální run-time:>5 hodin

Napájení LED žárovky:1 W

Životnost žárovky:10000 hodin

Všechny brýle jsou nepovinné

Velmi malý objem a hmotnost

Baterie hmotnost:100g

Nabíjecí napětí:AC110V/240V/50-60Hz

Pomocí dobíjecí lithium baterie,nízká hmotnost,dlouhou životnost a více pohodlné nošení,je vhodný pro všechny druhy chirurgické operace

Obsah balení: 1x LED Head Light, jak si vybrat( Tento nákup nezahrnuje zvětšovací sklo ) Barva Informace: 1. Pracujeme velmi tvrdě, aby poskytovat nejlepší zastoupení styl a barvu výrobku prostřednictvím našich fotografií a popisů. 2. Jako Kupující je vaší povinností si přečíst a pochopit barva popis, jak to je barva položky, které jste nákup.Pokud si nejste jisti, prosím, e-mail pro upřesnění. 3. Skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od obrázků uvedených na internetových stránkách způsobené mnoha faktory, jako je například jas vašeho monitoru a jas světla. 4. Prosím, vyberte svůj produkt pečlivě a zeptejte se všechny otázky před nabízení.Jsme rádi, dotazy, tak se ptej!

Poznámky:

1. Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii.Děkuji!!!

2. Prosím, dovolte 1-3mm měření odchylka vzhledem k ruční měření.

Platba

T/T převod /western union / paypal měl být přijat.

O nás

ONONE Zdravotnické Zařízení Co., Ltd je profesionální podnik, který se specializuje na výzkum a vývoj, výroba a prodej stomatologických zařízení.Naše hlavní produkty zahrnuje Vysoké A Nízké rychlosti násadce, LED Vytvrzování Light, Zubní jednotky, Olej zdarma vzduchový kompresor, Gutta fréza, Endodontické ošetření, Intra-orální kamera, Micro motors, Dental lampy, Sterilizátor a dentální doplňky, atd.

"Vynikající kvalita, příznivé ceny a uspokojivé služby" je naše zásada.Upřímně se těšíme na spolupráci s firmami z celého světa, pro vzájemný prospěch spolupráce podnikání s skvělou budoucnost!

velikost SMALL
Commodity Quality Certification 3C
Materiál Kovové
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu NA-OE
Značka ONONE

Napsat recenzi

Zubní LED Head Light Dobíjecí pro Operace Zubař Lupy Zvětšovací Sklo Příslušenství

Zubní LED Head Light Dobíjecí pro Operace Zubař Lupy Zvětšovací Sklo Příslušenství

Související