Lovec Herne Zobrazí tričko herne the hunter robin z sherwood michael praed jason connery služebná marion, malý john

Nový produkt

212.02 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: psi hernes, sada slime, jason hračka, bruce lee žlutá, lennon, služka oblečení, jumanji, john wick tričko, onan, nico robin.

Vážený zákazníku, Všechny trička jsou Asijské Velikosti, Pls zkontrolujte, zda velikost grafu při vytváření objednávky!

1.Jakmile budete vědět, vaše tělo měření,Konzultovat velikost grafu na stránky produktu pro aktuální položku, měření určit, jakou velikost byste měli koupit.

2.Prosím, změřte si obvykle nosí oblečení, Ne vaše tělo. (1-2cm se liší vzhledem k ruční měření).

3.Tam jsou 7 velikostech (S M L XL 2XL 3XL 4XL) k dispozici pro následující výpis.ASIJSKÉ VELIKOST 1 palec = 2.54 cm ,1 cm = 0.3937 inch,

4.Pokud nevíte velikost výběru, prosím, sdělte nám vaše výška(CM) a hmotnosti(KG), Může navrhnout vaší velikosti, proto jsme se, Ale měli byste, aby se jejich vlastní rozhodnutí.

Produkt inforamtion:

1.Všechny naše výrobky jsou Značky GILDAN Oblečení, a podporujeme vlastní obrázky, prosím, kontaktujte nás svobodně.

2.Tato prémie t-shirt je tak blízko k dokonalosti, jak jen může být.To je optimalizován pro všechny typy tisku a bude to rychle stane váš oblíbený t-shirt.Měkké, pohodlné a trvanlivé, to je definitivní, musí-vlastní a Topy Trička Store doporučený produkt.

3.Jakmile je váš nákup kompletní, vytiskneme váš produkt na vyžádání, jen pro vás.To je, jak jsme poskytovat one-z-za-druhu články, které naši zákazníci milují.Další výhodu: On-demand tisk snižuje odpad a je šetrné k životnímu prostředí!

4.Mytí instrukce: * Žádná bělidla * naruby * Studené vodě (ne více než 30 ° C).

5.Jsme vytisknout t-shirt šetrné inkoust.

O Logistiky:

1.Doprava zdarma Pro Většinu Země,Budeme loď zboží do 1-3 dnů, zboží vám dorazí v 15-35 pracovních dnů závisí na přepravní cestě, místo určení a další faktory.

2.Pokud zvolíte expresní dopravu, prosím, nezapomeňte zanechat své kontaktní číslo, toto je nutné pro expresní dopravu.Máme loď mimo zboží přes China Air Post, můžete také zvolit DHL, EMS, pokud naléhavý.Máme sledovací číslo pro vás po odeslání zboží, můžete zkontrolovat svůj balíček on-line kdekoli.

3.Pokud zvolíte dopravu zdarma možnost, vaše zásilka bude přímo vaší domácnosti pouze jeden čas, nebo je zašle na vaši místní poštu, pak budete muset vzít své sledovací číslo a vaše osobní ID sbírat své položky.Budeme vás informovat ihned, jakmile vaše zásilka byla odeslána.

4.Omlouváme se, že D. P. O. Boxy a vojenské adresy (APO, FPO) nemůže být doručena.Pro NÁS území, prosím zanechat komentář, když jste uvedení pořadí.Například, pokud jste byli v Guam, Puerto Rico, můžete stát, Guam, Puerto Rico v zemi oddílu.Zákazníci z Brazílie by zanechat vzkaz, aby nám své 11-místné CPF jako vaše vlastní potřeby.

Zpětná vazba: Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.

1. Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, zanechte své pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězd. a 5 hvězdiček pro podrobné hodnocení vaší objednávky.Jakmile nám ukázat screenshot jak 5 hvězd, dáme vám 2 dolary SLEVU na vaši další objednávku.

2. Pokud budete sdílet náš produkt odkaz na svých sociálních sítí nebo na Facebook, dáme vám dárek nebo 2 dolary SLEVU na vaši objednávku.

3. Pokud nejste spokojeni se zbožím, kdy jej obdržel.,Prosím, kontaktujte nás.Pokud výrobek nemá vliv na re-prodej, můžete požádat 7 dní žádný důvod k návratu místní místní návrat,Nákladní nese kupující.

4.Pokud obdržíte vadné zboží, Prosím, kontaktujte nás.my vám vrácení peněz nebo odeslat, nebo slevu jakékoli jiné způsoby.

5.Prosím, kontaktujte nás před odjezdem neutrální (3 hvězdičky) nebo negativní (1-2 hvězdičky) zpětnou vazbu.Garantujeme budeme 100%slove žádný problém pro vás.

6. Prosím, napište nám před odjezdem negativní zpětnou vazbu, nebo otevřením jakéhokoli sporu na místě.Komunikace je nejlepší způsob, jak vyřešit problémy.Pokud tam je nějaký problém, Prosím, kontaktujte nás.budeme řešit rozumným způsobem.Díky předem za vaše společnost.

Společný Problém:

Q: když jsem zaplatit, aby,Jak mnoho dní poslat balíček?

A: 1~3 dny,jak víte,peníze z banky do účtu www.bisonkov.cz normální třeba 24 hodin.

Q: Co je to lodní způsob, jak ve vašem obchodě?

A: www.bisonkov.cz Standardní Způsob Dopravy,je to rychlé a bezpečné,pokud potřebujete jiné přepravní cesty,prosím, kontaktujte nás!(Spojené Státy prostřednictvím E-paket normální 7~15 dnů)

Q: Když je produkt ztratil na cestě ,co mám dělat?

A: Kontaktujte nás, pokud nechcete dostat balíček,jsem vám poslat nový nebo vám plnou náhradu.

Q: Když jsem si produkt,nemám rád výrobek,co mám dělat?

A: Pokud výrobek nemá vliv na re-prodej, můžete požádat 7 dní žádný důvod k návratu místní místní návrat,Nákladní nese kupující.

Otázka: mohu vidět skutečné fotografie?

Délka rukávu(cm) krátké
Materiál BAVLNA
Původ KN(Původu)
Rukáv Styl Pravidelné
S kapucí No
Vzor Typu Tisk
Styl Ležérní
Límec O-Krk
Tkanina Typ Broadcloth

Napsat recenzi

Lovec Herne Zobrazí tričko herne the hunter robin z sherwood michael praed jason connery služebná marion, malý john

Lovec Herne Zobrazí tričko herne the hunter robin z sherwood michael praed jason connery služebná marion, malý john

Související