5 Párů Anti-smyku Ponožky Podlaha Ponožky Trampolína Ponožky Indoor Aktivity Ponožky Bavlněné Ponožky pro Děti, Ženy, Muži Střední Délka Horké

Nový produkt

84.04 Kč

-10%

94.33 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: jídlo ponožky, 2860xm, sony vpcsa, gumové trampolíně ponožky, děti venkovní hřiště, non slip ponožky, tisk ponožky, sock velvet, posádka trampolína ponožky, benao.

Velikost Sock Délka Vhodné pro Velikost Boty Vhodné pro Věku 23-29 1-4 roky dítě s Plochou 13cm 23-29 1-5 let 29-34 5-10 let dítě s Plochou 17cm 29-34 5-10 let 35-41 Dospělé Byt 21 cm 35-41 výše 11 a Dospělé 42-46 Dospělý Samec Plochý 23cm 42-46 Dospělé

Prodám 2 hodně, dostanete 5% slevu!!

1 hodně = 5 párů ponožek

Protiskluzové ponožky / Bavlna ponožky

Vhodné pro halové sporty, jóga, trampolíny, vzdělávání v raném

Masáž nohou

Platba

1.Můžete platit přes Alipay, Visa, MasterCard kreditní karty.

2.Prosím provést platbu do 3 dnů.

3.Pokud máte nějaký problém o platbu, prosím, informujte nás.

Zásilka

1.Všechny objednávky jsou vyřizovány do 7 pracovních dnů poté, co obdržíme platbu, tak prosím platit to co NEJDŘÍVE, abychom mohli loď se včas po provedení objednávky.

2.Položky budou dodávány přes www.bisonkov.cz Standardní Dopravu, Příspěvek Letecká Pošta, EMS, E-paket, DHL, FedEx nebo UPS.

3.Všechny naše položky budou odeslány do kupujícího na adresu, která nabízené kupující, prosím, potvrďte vaši adresu pro platbu.

4.On-line sledování jsou k dispozici.Sledování počtu a webové stránky bude nabídnuta, jakmile položky odeslány.

5.Prosím, aby 20-60 pracovních dnů (záleží na tom, kde jste) pro dodání (od data odeslání), protože všechny položky budou odeslány z našeho skladu v Číně prostřednictvím Letecké Pošty.

Ps: nabízíme kombinovat dopravu, ale expediční poplatek závisí na hmotnosti zboží.Takže pokud si chcete udělat kombinovat dopravu, dejte nám prosím název položky, kterou chcete, a my vám spočítat si celkovou cenu včetně poštovného.

Přizpůsobení

1.Prosím, KONTAKTUJTE nás pro individuální nabídku; nebo pokud dáte VELKOU objednávku.

2.Jsme továrna, může nabídnout vše, co chcete!

Návrat Politiky

1.K tomu, kupující je nejvíce spokojenosti.Nabízíme návratové politiky.Můžete si loď položku zpět pro vrácení (expediční poplatek se nevrací), nebo výměna.

2.Nemůžeme zodpovědný za změnu mysli nebo ztratil mail, ale pokud chyba je na naší straně, jsme bude rád, že poskytují plně náhrady.

Číslo Modelu S
Ponožky Typ Ležérní
Tloušťka STANDARDNÍ
Značka YIMOJIO
Materiál BAVLNA
Sexuálně Sugestivní No
Typ Položky Ponožky
Pohlaví Ženy
Obscénní Obrázek No
Položka Délka Mid Length
Vzor Typu Solidní
Původ KN(Původu)

Napsat recenzi

5 Párů Anti-smyku Ponožky Podlaha Ponožky Trampolína Ponožky Indoor Aktivity Ponožky Bavlněné Ponožky pro Děti, Ženy, Muži Střední Délka Horké

5 Párů Anti-smyku Ponožky Podlaha Ponožky Trampolína Ponožky Indoor Aktivity Ponožky Bavlněné Ponožky pro Děti, Ženy, Muži Střední Délka Horké

Související