Nerezová Ocel 316 Rybářský Prut, Stojan, Držák na Sloup Držák Podporu Svorka Na Lištu 26 nebo 32 mm Lodi Příslušenství Marine Grade

Nový produkt

274.62 Kč

-34%

422.33 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: hmoždinky rybářský prut podporu, váhy yunmai, loď, držák tyče zábradlí lodi, námořní lodní příslušenství, loď gumy, loď část, plachetnice příslušenství blok, židle držák, loď řemenice.

Popis

Vyrobeny z Mořských Třídy 316 z Nerezové Oceli, velmi tvrdé a odolné vůči korozi

Tento prut držák svorky na, takže je snadné rail montáž bez vrtání díry v lodi

Svorka se hodí do každého železniční 26mm nebo 32mm OD

Upravuje 360 stupňů a zámky v libovolném úhlu,Jednoduché odstranit, když ne v použití

Poznámky

Obrázek je pouze pro referenční,cena je 1 Kus

Termíny&Podmínky

O Platbu

1.Přijímáme Alipay,West Union,TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2.Pokud nemůžete pokladně okamžitě po objednala,prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu, Platby musí být dokončena do 3 dnů.

3.Nejsme odpovědni za jakékoliv místní clo nebo daň ve vaší zemi.Dopravné je včetně pojištění a Dovozní/Vývozní daně.

O Zásilce

1.Obvykle,doprava zdarma položky budou dodávány po celém světě tím, že registrovaných air mall stačí 12-39 dnů dosáhnout, aby kupující.{Ale v některých oblastech(Rusko a Brazílie) a vzdálené oblasti potřebují více dnů 30-60 dnů(s výjimkou soboty a neděle)}Prosím, buďte trpěliví,Protože jiné místo má jiné dosáhnout času!

2.Prosím, ujistěte se, že jste napsal celé jméno,úplná adresa,správné psč a telefonní číslo.

3.SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit,zejména během prázdninové sezóny.

4.Pokud jste neobdrželi zboží do 45 dnů po paymenrt,prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.

Návrat A Vrácení Peněz

1.Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat.

2.Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo,specifický důvod pro návrat,a vaše číslo objednávky

3.Kupující je důvod, návrat nákladní dopravu hradí kupující, prodávající jakosti výrobku je důvod, proč návrat, nákladní nese prodávající.Musíte se poradit s prodávajícím před vrácením zboží.

O Záruku

1.12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží(s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí).Doplňky přijít s 3-měsíční záruka.

2.Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby(a v původním obalu,pokud je to možné).Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky.

O Recenze

1.Vezměte prosím na vědomí, že mírný chyba mezi skutečnou velikost výrobku a velikost dat je normální jev

2.Prosím, aby trochu barvy rozdíl, když můžete porovnat to s počítačem nebo telefonu obrazovce.

O Zpětnou Vazbu

Pokud jste spokojeni s našimi produkty,prosím, dejte nám všech pět-star zpětnou vazbu.Jakékoli otázky, pls kontaktujte nás okamžitě.Děkuji!!!

Materiál Z Nerezové Oceli
Původ KN(Původu)
Značka ZEMENMECH
Typ Rybářský Prut Držák
Jméno Rybářský Prut Držák
velikost 26mm, 32mm
účel Oceánu Loď Rybaření
Použití Oceán, Jachty, Rybaření

Napsat recenzi

Nerezová Ocel 316 Rybářský Prut, Stojan, Držák na Sloup Držák Podporu Svorka Na Lištu 26 nebo 32 mm Lodi Příslušenství Marine Grade

Nerezová Ocel 316 Rybářský Prut, Stojan, Držák na Sloup Držák Podporu Svorka Na Lištu 26 nebo 32 mm Lodi Příslušenství Marine Grade

Související