18 Palcový Profesionální Tlakové myčky, Rotační Čistič Povrchu Patio 4000psi 3/8 QC

Nový produkt

6 849.50 Kč

-10%

7 610.56 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: čistič povrchu, arrow tip, lambda-regulátor tlaku, lego technic, slitina povrch, povrch fotografie, lego technic truck, tlakové myčky lavor terasa, karcher, karcher k2.

18" Plochý Povrch Čistší

Popis Produktu

Tento tlak rovný povrch cleaner je schopen čištění jakýkoliv rovný povrch.To může být použit s oběma teplé a studené vody.Je vybaven lehké, odolnost proti korozi, a premium materiál z nerezové oceli pro dlouhodobé použití.

Vlastnosti A Detaily

【PREMIUM SURFACE CLEANER】- Tento chodník cleaner pro tlakové myčky přináší komerční úrovni, úklid, 18" povrchu čištění.Max. pracovní tlak: 4000 PSI na 10.5 GPM.Min.Provozní tlak: 2000 PSI na 3 GPM.

【POUZDRO z NEREZOVÉ OCELI】- Tento produkt má heavy-duty nerezové oceli bydlení s lehkou hliníkovou rukojetí.Vybaven rotační tyč se třemi tryskami, nabízí efektivní čištění.Tvrdé štětiny ovládání přes-spray.

【EFEKTIVNÍ PROVOZ】- 4000 psi surface cleaner funkce duální rukojeti s gumovými kryty pro pohodlné používání.Jsou navrženy s spoušť pistole pro připojení tlakové hadice.Obě rukojeti jsou úhel nastavitelný.Čtyři Ks univerzální jsou kolečka pro plynulý pohyb.

【KOMPATIBILITA A INSTALACE】- Tato síla ostřikovačů čistič podlah má spoušť pistole, připojené na 3/8" rychlospojka.Přijít s veškeré příslušenství pro snadnější instalaci.Je vhodný pro studené a teplé vody aplikace.

【ŠIROKÉ UPLATNĚNÍ】- Tento čistič povrchu pro plynové tlakové myčky je ideální pro čištění vodorovných povrchů, jako jsou paluby, terasy, chodníky, příjezdové cesty, bazén paluby, atd.

Klíčové Vlastnosti

Profesionální Čistič Rozsahu

Tento produkt je vyroben z nerezové oceli, která dokáže odolat korozi a rzi a vydržely nejtěžší zneužívání.Určen k čištění velkých ploch 18", to je efektivní.

Rotační A Rozprašovací Trysky

Tři rotační tyčinky s třemi 1.75 otvoru trysky s 25° úhlem rozstřiku nabídnout širokou čištění povrchu.Robustní štětinami kartáče dát efektivní čištění a kontrolu nad-sprej.

Spoušť Pistole A Rukojeť

Rukojeť je úhel nastavitelný, aby vyhovovaly různým potřebám.Klouby jsou hladké.Spoušť pistole má 3/8-palce quick connect female vstupní konektor pro připojení tlakové hadice.

Tiché A Univerzální Kola

Tento čistič povrchu je se čtyřmi poškrábání-odolné 360 stupňů otočná kolečka, které jsou přišroubovány ke dnu.Pohyb je plynulý.Provoz je pohodlné.

Snadná A Rychlá Instalace

Je dodáván s všechny potřebné příslušenství pro snadnou montáž během několika minut.Je vhodný pro studené a teplé vody aplikace.

Max Temp: 212 °F.

Různé Aplikace Místa

Tento povrch cleaner je vhodný pro čištění vodorovných povrchů, který se používá na silnice, příjezdové cesty, paluby, terasy, chodníky, příjezdové cesty, bazén paluby, parkoviště, atd.

Specifikace

Čištění Povrchu: 18" / 45.7 cm

Max.Pracovní Tlak: 4000 PSI

Max.Průtok: 10.5 GPM

Min.Pracovní Tlak: 2000 PSI

Min.Průtok: 3 GPM

Sání: 3/8", QC, Konektor Samice

Výstup: Tři 1.75 otvoru trysky

Maximální Teplota: 212 °F

Obsah Balení

1 x Čistič Povrchu

Obrázky Produktu

O VEVOR

Taicang Vevor Strojní Zařízení CO.,LTD.Jsme provozuje více než 1000 druhy strojů, zařízení, výrobků,a zabývá přeshraničním podnikání na 10 let.V současné době máme více než 200 zaměstnanců.

Náš koncept isMarket-orientované, založené na zákaznický servis

Během let praxe jsme získali cenné zkušenosti v oblasti mechanických zařízení průmyslu,což nám dává příležitost sloužit firem z různých zemí.V budoucnu,budeme dát plnou hru na naše silné stránky v mechanické zařízení průmyslu,a aktivně se podílet na konstrukci z Silk Road Ekonomické Řemen a 21. Století Námořní Silk Roadto sdílet vysoce kvalitní výrobní kapacity a vzájemného prospěchu.

Typ Oděv Parník Díly
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu QDXDJ18CDJL000001V0

Napsat recenzi

18 Palcový Profesionální Tlakové myčky, Rotační Čistič Povrchu Patio 4000psi 3/8 QC

18 Palcový Profesionální Tlakové myčky, Rotační Čistič Povrchu Patio 4000psi 3/8 QC

Související