Laser 16 Linek 4D Zelenou bluetooth APP Ovládání LED Displej samonivelační 360 Horizontální Vertikální Cross Laser Úrovně

Nový produkt

1 241.27 Kč

-36%

1 939.51 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: 4d řasenka, úroveň magnet, výkon laseru, laser, laser přijímač pravidlo, Level, 360 laser, 4d laser, laser, kapro úrovni.

【APP & bluetooth TECHNOLOGIE】 S připojením bluetooth, mohou uživatelé ovládat nastavení laseru z celé místnosti s chytrý telefon a App.Aplikace je zdarma ke stažení a použití, Aplikace může zapnout/VYPNOUT laserové čáry a pulzní režim, vyberte laserové roviny, upravte řádek viditelnost a poskytují out-of-level alarm.

【MULTIFUNKČNÍ 3x360 LASER NÁSTROJ】 Jeden 360° horizontální a dvě 360° vertikální roviny umožňují uživatelům, aby pokrytí podlahy, stěny, strop kolem místnosti.Tři laserové čáry mohou být vybrány individuálně, v závislosti na staveništi aplikací.S naší inteligentní kyvadlo systému, toto laserové úrovni nástroj vlastní úrovně a ukazuje, out-of-úrovni podmínkou, zatímco kyvadlo odemčené.Jakmile kyvadlo zamčené, to se přepne do manuálního režimu zamknout linky pro použití v libovolném úhlu.

【VELKÁ KAPACITA LITHIOVÉ BATERIE】 velkokapacitní lithium baterie s dlouhou výdrž.To je dobíjecí lithiové baterie a není třeba rozebírat lithiové baterie když je nabitá.A tento laser má výkon rozhraní,nabíjení je velmi pohodlné.

【RŮZNÉ REŽIMY】 Sklonem≥3°, auto alarm s laserovou čáru blikat.Power off a stiskněte tlačítko "Přepnout" LOGO na horní části pro 3s může začít název funkce start, laserový paprsek bude uzamčen a můžete jej použít v jakémkoli úhlu.Kromě toho,zelené horizontální bublina může zkontrolovat úroveň stroje.

【SMART REMOTE CONTROL】 Nový Upgrade Inteligentní Čip,tento laser lze provozovat inteligentně pomocí dálkového ovládání.Vysoká rychlost,vysoká účinnost, úsporu času a úsporu práce.

Specifikace:

Značka: VIOLEWORKS

Laserové Čáry(Nepovinné): 16 / 12 /8 Line

Materiál: Hliníkové Slitiny Podvozek Technických Plastů

Laser Barva: Zelená

Pro Stěny Vzdálenost: 7 mm close-up Stěny

Pro Pozemní Vzdálenost: 6mm close-up

Horizontální/Vertikální Přesnost: ±0,2 mm/1m

Vlnová délka Zelené Světlo: 505-520 nm

Třída ochrany: Třída ⅲ

Automatické Nivelační Rozsah: ±3°

Stupně Otočení: 360°

Kapacita baterie: 4800 mAh

Pracovní Doba: 6-8H

Stupeň ochrany: IP54 Prachotěsný A Vodotěsný

Pracovní Prostředí: Vnitřní/Venkovní

Provozní Teplota: -10℃~45℃

Plug Typ: EU Plug

Aplikace: Pomocný kterým se dlaždice, nástěnné dekorace, podlahové dlaždice, kterým se stanoví, schodišťové zábradlí,srstnaté strop,podlaha, dlaždice,omítky.

Balíček v ceně:(10 KS)

1 x Laser Úrovni

1 x Lithiová Baterie

1 x Dálkové Ovládání

1 x Zdvih Držáku

1 x Držák na Zeď

1 x Žehlička Listů

1 x Držák Konektoru

1 x Nabíječka

1 x Anti-podzim, Pytel

1 x Uživatelská Příručka

/ O službě /

On - Doba Dodání Plnou náhradu, pokud produkt není obdržela v garantované dodací lhůty

Delší Ochrana 15 den, více ochrany po dokončení objednávky

Vrací se Příplatek Vrátit jakýkoli produkt,pouze ty, v perfektním stavu

Zaručená Kvalita Garantovaná Kvalita nebo Plnou náhradu

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakýkoliv problém a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

Certifikace CE
velikost other
Model Měření 16 Lines
Číslo Modelu 8/12/16 Linky APP Ovládání LED Displej Laser
Přesnost ±0,2 mm/1m
Plug Typ EU
Vlnová délka Další
Je Inteligentní Zařízení Ano
Značka ZEAST
Původ KN(Původu)
Typ Vertikální A Horizontální Lasery

Napsat recenzi

Laser 16 Linek 4D Zelenou bluetooth APP Ovládání LED Displej samonivelační 360 Horizontální Vertikální Cross Laser Úrovně

Laser 16 Linek 4D Zelenou bluetooth APP Ovládání LED Displej samonivelační 360 Horizontální Vertikální Cross Laser Úrovně

Související