Měkké pouzdro Pro Huawei Mate 20 Lite Případě 6.3 palcový Transparentní Silikonové Telefon Pro Huawei Mate 20 Lite Kryt Coque Capa

Nový produkt

29.80 Kč

-29%

42.45 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: all phone case bag.

Ruský Přítel Věnovat Pozornost, Prosím !!!Vyplňte, prosím, přijímač je plný název v pořadí, v důsledku nové politiky ruské zvyky, jinak vás pravděpodobně vyhrál ' t získat balíček konečně.Drahý příteli,Všimněte si to, než si objednáte: 1. Výrobek je doprava zdarma " China Post Obyčejné Malé Paket Plus ",to bude odeslán do China Post,to nemůžu být trať po pozemku opustila Čínu.Pokud budete potřebovat plnou sledování ,prosím, vyberte "China PostRegistered Air Mail" nebo jiné metody. 2. Pokud vaše potvrzení čas se blíží, jste stále ještě není příjem zboží, prosím, kontaktujte nás, budeme prodloužit termín dodání poprvé. 3. Prosím, dont open sporu do 65 dnů .Pokud po 65 dnech jste stále ještě není příjem zboží, prosím, kontaktujte nás to vyřešit.

Koupit 1 Telefon Pouzdro 1 Přenosný Telefon Držák Jako Dárek (Náhodné barvy)

1. Přijímáme Alipay,West Union,Bankovní Převod, kreditní karty (Qiwi,mastercard,beleto,webmoney)jsou přijímány prostřednictvím ÚSCHOVY.

2. Pokud nemůžete zkontrolovat ihned po zaplacení udělat, prosím, počkejte několik minut ,poté znovu platit

3. Prosím, být více trpěliví, pokud uděláte chybu, zrušit objednávku.

4. Peníze budou náhrady během 7-10 pracovních dnů.Stačí umístit nové objednávky a zaplatit znovu.

1. Máme loď na www.bisonkov.czs adresu jen , Prosím, ujistěte se, že vaše adresa na www.bisonkov.cz odpovídá vaší doručovací adresu, než budete platit.

2. Dovozní cla,daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce cena nebo přepravní poplatky.Tyto poplatky jsou kupující odpovědnost.Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nákupem. 3. Vzhledem k tomu, mezinárodní dodávky je vysoce závislá na logistické společnosti a místní cla, pokud jste dont dostat své balíček pro dlouhou dobu, prosím, kontaktujte nás okamžitě pro další pomoc. 4. Obvykle jsme loď přes China Post Air mail, Nizozemsko Post , DHL a další způsob dopravy .Nemáme loď v sobotu nebo v neděli, stejně jako tradiční Čínské svátky.

1. Pokud jste si nějaké zboží s jakýkoliv problém, prosím, kontaktujte nás před otevřením sporu, budeme odeslat bezplatnou výměnu po potvrzení problém. 2. Pokud chcete plnou náhradu, prosím vrácené zboží zpět k nám, A prosím ujistěte se, že je v původním obalu ,a pak zprávu nám přepravní sledovací číslo.Po doručení balíčku na nás,budeme dělat plnou náhradu najednou.

1. 100% satisfication je náš cíl především. 2. Proto,vaše zpětná vazba je pro nás extrémně důležité. 3. Snažíme se získat 5-hvězdičkové hodnocení z každého nákupu.Pokud jste spokojeni s naší zboží, prosím, chvilku nechte nám pozitivní zpětnou vazbu, pokud váš spokojený s bodem. 4. Pokud tam bylo něco nevyhovující, Prosím, kontaktujte nás dřív, než opustit zpětnou vazbu,pomůžeme vám řešit váš problém V čase.

Funkce Fashion Painted Soft Silicone Phone Cases Bags Cover
Kompatibilní Značka Huawei
Typ Jednotky kus
Velikost Balení 20cm x 10cm x 3cm (7.87in x 3.94in x 1.18in)
Design Transparentní, Prostý
Původ KN(Původu)
Hmotnost Balení 0.05kg (0.11lb.)
Značka Si Tai&SH

Napsat recenzi

Měkké pouzdro Pro Huawei Mate 20 Lite Případě 6.3 palcový Transparentní Silikonové Telefon Pro Huawei Mate 20 Lite Kryt Coque Capa

Měkké pouzdro Pro Huawei Mate 20 Lite Případě 6.3 palcový Transparentní Silikonové Telefon Pro Huawei Mate 20 Lite Kryt Coque Capa

Související