4 ks Silikonové Oběd Bento Box pro Skladování Potravin Přenosná Miska Skládací S Víkem Kontejner Lunchbox BPA Free mikrovlnné trouby Nádobí

Nový produkt

412.04 Kč

-30%

588.69 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: oběd box, skladování potravin, bento box, pytel oběd, 10a 250v napájecí kabel, kokosové misce, luk tkaniny, bento box příslušenství obchody, muži snack box, box storag.

Vlastnosti:

1.MĚKKÝ SILIKONOVÝ MATERIÁL A skladnost:Skládací skladování potravin kontejnery s víkem je vyroben z prémiových potravin třídy silikonového materiálu, MĚKKÉ a NEROZBITNÉ.Takže nebojte se, vaše děti padat je dolů na zem.Tento skládací skladovací kontejnery pro potraviny je skládací ušetřit až 50% prostoru pro maximální organizaci.Hodí se téměř do všech kuchyní a spíž prostory, nebo nějaké skříňky nebo zásuvky.

2.SNAP PŘEZKY A NEPROPUSTNÉ:4 Snap přezky a vakuové těsnění pás na víku vytvořit vzduchotěsný vysavač prostor uvnitř, které udrží vaše potraviny čerstvé po dlouhou dobu a chránit je před znečištěním z horké počasí nebo hmyz.Tedy ideální pro udržení suché nebo vlhké potraviny, jako jsou obiloviny, ovoce, zelenina, příkrmy.Vakuové těsnění pás uvnitř a všechny díly odpovídají velmi dobře zárukou velké nepropustné výkon.

3.MIKROVLNNÁ trouba, MRAZÁK A MYČKA BEZPEČNÉ:Teplotní tolerance kuchyně skládací skladovací kontejnery pro potraviny je -4°F~428°F/-20°C~220°C. Mikrovlnná trouba bezpečný a mrazák v bezpečí.Teplé Připomenutí: je Třeba vytáhnout vzduch odvzdušňovací ventil na víku nebo odstranit víko, než topení.Myčka Nádobí V Bezpečí.Jen jim pop v myčce na nádobí, když jste udělal, pro bezproblémové čištění.

4.MULTI-FUNKČNÍ A UNIVERZÁLNÍ:Tyto malé skládací skladovací kontejnery mohou být použity v lednici pohodlně ukládat zbytky ovoce, zeleniny.Používá se v spižírny pro ukládání obilovin, oves, cukr, prášek.Tento skládací kontejnery lze také použít jako oběd box pro děti nebo venkovní pracovníky.Když plánujete kempování, turistiku, cestování nebo piknik, to je skvělé, aby se tyto skládací plastové kontejnery pro skladování potravin, aby se potraviny.Možnosti jsou nekonečné.

Původ KN(Původu)
Funkce 5 Přenosné Silikonová Skládací Miska
Funkce 6 Silikonové Oběd-Box
Funkce 4 Silikonový Skládací Box Na Oběd
Funkce 3 Skládací Miska
Podpora Dropshipping
Funkce 1 jídlo box
Barva Zelená / Růžová / Modrá / Červená
Materiál Silikonové
Tvar Rectangle
Funkce Eco-Friendly, Mikrovlnné trouby, Nepropustné, Tepelná Izolace, LunchBox
Kapacita 300 ml /500 ml /800 ml /1200 ml
Teplota -40-230 Celsia
Funkce 2 Cestovní Skládací Silikonový Hrnek

Napsat recenzi

4 ks Silikonové Oběd Bento Box pro Skladování Potravin Přenosná Miska Skládací S Víkem Kontejner Lunchbox BPA Free mikrovlnné trouby Nádobí

4 ks Silikonové Oběd Bento Box pro Skladování Potravin Přenosná Miska Skládací S Víkem Kontejner Lunchbox BPA Free mikrovlnné trouby Nádobí

Související