Bambusové Chleba Řezačka s Řezací Deska pro Domácí Chléb, Nastavitelný,

Nový produkt

201.30 Kč

-46%

379.67 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: punčocháče sex, fréza hroznů, walfos hrozny cutter, bambus řezat, hroznové řezací stroj, bezešvé punčocháče, hřebík ball cutter, deska dřevo, panthose, bambusové krájecí desky pro kuchyně.

Popis:

Chléb kráječ pro domácí chléb: Náš chleba kráječ nabízí pozoruhodnou schopnost řezání krajíce chleba rovnoměrně, a je to stabilní na kuchyňské lince a zároveň zachovat vaše prsty v bezpečí pokaždé, když.

Eco-friendly bamboo: Udržet svou rodinu zdravé tím, že se používají pouze přírodní produkty.Náš chléb kráječ je vyroben z 100% přírodního bambusu, který je eko-přátelský, robustní a velmi snadno se čistí.

Záhyby snadno pro skladování: Kompaktní a jednoduché, tento ruční kráječ nezabere cenný prostor kuchyně.Součástí pomoci vám ušetřit prostor kuchyně, kráječ lze snadno čistit díky spodní zásobník, který sbírá drobky vytvořené uprostřed řezání.

Snadné použití a dokonce i plátky: Velmi snadné použití, náš chléb krájecí deska může mít různé velikosti bochníku.Uspokojí každého preference s tímto jeden nástroj.Plátek průvodci si můžete vybrat, od 1/3", 3/8"a 1/2" plátky, takže můžete rychle snížit delikátní sendviče.

Sestavený chleba kráječ opatření 12.48"x9.33"x7.48inch, která je dostatečně velká, aby držet bochník/francouzský chléb/sendviče,podporující chleba, nože s širokou škálu délek.

Specifikace:

Materiál: Bambus

Barva: Přírodní

Balíček Zahrnuje:

1 Kus Bambusu Kráječ Chleba

Poznámka:

Prosím, dovolte trochu rozdíl vzhledem k manua l měření.

Barva může být mírně odlišné, protože různé monitor.Díky!!!

Ovoce A Zeleniny Nástroje Typ Drtiče A Kráječe
Původ KN(Původu)
velikost 31.7x 23.7x19CM
Množství 1 Kus
Typ kráječ chleba
Číslo Modelu bambusové kráječ chleba
Certifikace CE / EU
Země Regionu Výrobě Čína
Model Kráječe
Značka MagiDeal
Barva Přírodní
Materiál Bambus
Funkce manuální

Napsat recenzi

Bambusové Chleba Řezačka s Řezací Deska pro Domácí Chléb, Nastavitelný,

Bambusové Chleba Řezačka s Řezací Deska pro Domácí Chléb, Nastavitelný,

Související