C. YIP KAN Nastavitelný A-Z Počátečních písmen Prsten Český Mědi Zirkon Duhové Písmeno Prsteny pro ženy Strana Šperky

Nový produkt

51.02 Kč

-4%

53.60 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: počáteční písmeno prsten, počáteční kroužky vintage, kluci počáteční kroužky, ch dopis prsten, módní zlatý prsten, lgbt prsten, phoenix prsten, g n dopis prsten, měděné ploché dráty, pevný drát.

Mezinárodní Kupující Vezměte Prosím Na Vědomí:

1).Konverze: 1 palec = 25,4 mm nebo 1 mm = 0.03937 palce. 2).Barva se může velmi mírně, vzhledem k kalibrace barev jednotlivých monitoru. 3).Váš dotaz týkající se našich produktů a ceny budou odpověděl v 24 hodin. 4).Uveďte vaše speciální požadavky (Barva, Balení. ) když uděláte platby. 5).Pořadí > 6USD, Poskytovat sledovací číslo.Jakmile produkty jsou odeslána, Budeme vás informovat o sledovací číslo.V hlavní sezóně, sledování Balíček, sledování záznamu by zpoždění trochu on-line.Pokud nemůžete sledovat svůj balíček, Prosím, kontaktujte nás. 6).Pořadí> 188USD, Loď mezinárodní expresní , Přes DHL, UPS, FedEx nebo EMS. ( Poskytovat sledovací číslo, Čas Příjezdu: 3-12 pracovních dnů. ) 7).Všechny nabídky zboží prodej jsou v dobré kvalitě a za přísné zkoušky před tím, než jsou odeslány.Budeme se snažit v našich silách, aby se zabránilo problém s kvalitou.Děkuji vám za vaši podporu!

POPIS PRODUKTU

Značka: C. YIP KAN Název produktu: PRSTEN Produkt Materiál: MĚĎ Produkt Pokovování Barva: pozlacený Barva kamene: zelená 、modré světlo、bílá、grey violet、červená Produkt široký: 5 mm Výrobku Délka: nastavitelná hmotnost Produktu: cca 3.5 g Produkt Použití: Dárky , Svatba , Zasnoubení , Svátek , Párty , Denní Nošení Produktu funkce: Balení: Opp Taška + Bublinková Fólie

Spokojenost Zákazníka

Prosím, neváhejte a kontaktujte nás, pokud máte nějaké otázky nebo obavy před nebo po vašem nákupu.Zavázali jsme se k vaší spokojenosti.Návrat Politiky 1.Pokud chcete vyměnit nebo vrátit zboží, Prosím, kontaktujte nás do 7 dnů od obdržení výrobku.Nicméně, kupující by měl ujistěte se, že položky, vrátil se v jejich původních podmínek. 2.Prosím, kontaktujte nás pro kontrolu přijetí adresu, než se vrátíte položky.Prosím, řekněte nám sledovací číslo, když se vrátíte položky.Kupující bude odpovědný za přepravní poplatky vrátit položky.Budeme posílat zbrusu nové položky nebo vrácení peněz pro vás poté, co jsme přijímat a kontrolovat váš návrat položky.Zpětná vazba Vážení Kupující, Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je velmi důležitá .Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby.Pokud zjistíte nějaké problémy, o naše výrobky po dostávat, Prosím, okamžitě kontaktujte nás a ukaž nám nějaké fotky z problémů, Budeme dělat naše nejlepší úsilí, aby jejich řešení pro vás.Děkuji moc za 5 hvězd zpětnou Vazbu!DOPRAVA 1. Položky budou odeslány within5 obchodní daysafter obdržel ověřit platební.Tento deliveryarrangement je kromě naší státní Svátek. 2. Prosím, ujistěte se, že vaše doručovací adresa správná a nabízejí telefonní číslo může dosáhnout.Pokud je třeba změna dodací adresu, prosím, e-mail uswithin 24 hodin.Jinak, jsi zodpovědný za poslali balíček s původní shippingaddress. 3. Některé zboží je zasláno z továrny do mezinárodní kurýrní společnosti,tato cesta potřebuje 1--3 dny, takže přepravní informace na webových stránkách budou aktualizovány poměrně pozdě.

Příležitosti strana
Povrch Šířka 5mm
Značka C. YIP KAN
Materiál Kubické Zirkony
Styl Klasické
Tvar\vzor Dopis
Pohlaví Unisex
Jemné nebo Móda Módní
Typ Položky Kroužky
Kovy Typ Měď
Nastavení Typu Hroty

Napsat recenzi

C. YIP KAN Nastavitelný A-Z Počátečních písmen Prsten Český Mědi Zirkon Duhové Písmeno Prsteny pro ženy Strana Šperky

C. YIP KAN Nastavitelný A-Z Počátečních písmen Prsten Český Mědi Zirkon Duhové Písmeno Prsteny pro ženy Strana Šperky

Související