Retro Slitiny Ozdobné Knoflíky 5ks/Lot 32*26 mm DIY Šití Oděvů Balení Vlasové Doplňky, Dekorativní Doplňky

Nový produkt

52.74 Kč

-14%

61.96 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: xr držák telefonu kia ria.

sta Retro Slitiny Ozdobné Knoflíky 5ks/Lot 32*26 mm DIY Šití Oděvů Balení Vlasové Doplňky, Dekorativní Doplňky Název Výrobku: Brož Tlačítko Velikost: 26 mm x 32 mm Barva: 12 barev Materiál: šetrné k životnímu prostředí slitiny Použití: odpovídající oblečení, vlasové doplňky, dárkové krabičky a různé doplňky Množství: 5ks/Lot

Jsme jsou dobře známé továrny v Provincii Zhejiang, Čína více než deset - rok - starý obchodní zkušenosti pro všechny druhy příslušenství kamínky, nyní sledovat trend začít podnikat on-line shop, prodej zákazníků po celém světě s velkoobchodní ceny, vysokou kvalitu výrobků.

Platba: Můžeme přijmout kompromis, t / T a Western Union.Pls provést platbu do 5dias po lance, můžeme připravit zboží a odeslat co nejdříve.Zdarma: 1. Správnou adresu a telefonní číslo k dispozici, je nutné pro přepravu pokles zájmu. 2. Budeme deklarovat zboží s péčí ve prospěch klienta, nicméně, nemůžeme převzít odpovědnost za daně a cla na dovoz další možná došlo, pls zkontrolujte, zda vaše místní vlastní předpisy před objednáním. 3. Zdarma nákladní dopravu tím, China air parcel post a trvá asi 15 - 26days, aby se dospělo, pokud chcete rychlejší odeslání, vyberte si prosím jiný způsob dopravy, jako je DHL, FedEx nebo UPS, jak se vám líbí Zpětná vazba: Vaše pozitivní zpětná vazba je velmi ceněn, pls pouč 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, my vám zašleme malý dárek pro jejich klasifikace zprávu, když si objednáte od nás příště! !!Pokud máte jakékoli otázky ohledně zboží, které obdržel, pls kontaktujte nás před odjezdem jakoukoli zpětnou vazbu, jsme si jisti, že najdeme řešení, jak vyřešit problém a budete spokojeni.Velký nákup: cílem většiny je srdečně vítán, pls, neváhejte a kontaktujte nás pro více konkurenční ceny, pokud máte na množství objednávky.Balení: Všechny její produkty jsou dobře zabalené, aby se zabránilo poškození během přepravy.

Číslo Modelu 0929
Původ KN(Původu)
Typ Tlačítka Snap Tlačítko
Technics Pokovování
AKRYLOVÁ BARVA 12Color
Značka ZMASEY
Platin Color retro
Styl flatback
velikost 26mm x 32mm
Dekorace Korálky
Tvar Kapka Vody
Materiál Kovové
Typ Produktu Tlačítka
Kovový Typ Zinkové Slitiny
Funkce Eco-Friendly

Napsat recenzi

Retro Slitiny Ozdobné Knoflíky 5ks/Lot 32*26 mm DIY Šití Oděvů Balení Vlasové Doplňky, Dekorativní Doplňky

Retro Slitiny Ozdobné Knoflíky 5ks/Lot 32*26 mm DIY Šití Oděvů Balení Vlasové Doplňky, Dekorativní Doplňky

Související