Cat Eye Brýle Ženy Počítačové Brýle Módní Optické Brýle Modré Světlo Blokování Brýle Gafas Luneta Herní Oculos

Nový produkt

41.80 Kč

-25%

55.74 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: student modré světlo brýle, blue fire brýle, světlo svítící brýle, brýle, modré brýle, modré brýle, modré brýle jednoduché, progresivní modré světlo brýle, modré odstíny brýle, modrá klidu brýle, sklenici, modré světlo.

Jak udržet brýle

1. Věnujte pozornost kosmetické produkty: kosmetika nebo kosmetické výrobky s chemických přísad, může snadno dojít k odbarvení nebo deformaci objektivu rám.Prosím, otřete hadrem nebo papírem speciálně použité pro brýle 2. Skládání a umístění rámu: Většina brýle jsou první složené jemně z levé nohy na zrcadlo, pokud je to těžké, složené z pravé prvé, bude to vést k nerovnováze a zkosení rámu samotného, což vede k nepohodlí po sobě. 3 správnou polohu brýlí na obličeji: aby bylo možné provést správnou funkci brýle, optický střed čočky je vyroben v části vhodné pro vaše oči, prosím, nosit ve správné pozici.Použít obě ruce, když se vezme ven a na sobě rámu: Myslíte si, často se ven a nosit brýle s jednou rukou?Pokud na sobě brýle s jednou rukou, je snadné, aby deformovat rám 5. Nedávejte ji do horké místo: nedávejte ji ve vytápěné místnosti, nebo místo, snadno vystavena slunci po dlouhou dobu, protože rám zrcadla je snadno zbarvit nebo deformovat pod kontaktovat světla a tepla. 6. Film leštění: Když čočky jsou zaprášené, prosím, opláchněte vodou a pak osušte speciální hadřík nebo papír. 7. Při uvádění skla: konvexní stranu čočky by neměly lícem dolů, složit v opačném směru na nošení, tak, aby objektiv směřoval nahoru.Když ne v použití, zkuste dát je do sklenice box.

POZNÁMKA

Velikost:Manuální měření může mít 1-3cm chyba,prosím, nevadí, Barva:Vzhledem k různým světlo , barva, obraz může být odlišný od reálného objektu,prosím pochopit.Děkuji

ZÁSILKA

Všechny produkty budou posílat do 3-5 dnů.Prosím, buďte trpěliví.Budeme kompletní balíček služeb, položky pro vás v případě poškození výrobků.Logistické informace mohou být kontrolovány na alipress platformy.Různé dopravní vzít jiný čas,prosím, odkaz logistiky stárnutí.Poznámka:nemůžeme zaručit dobu dodání na všech mezinárodních zásilek (zejména pro china air mailpost) v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích, které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována.

plain glasses women optické brýle muži
Transparentní brýle módní SEXY sluneční brýle
fake glasses Radiační Ochrana
Značka YiYou
gafas de sol 2021 nové módní brýle
modré světlo brýle anti modré světlo brýle
modré světlo blokování brýle Brýle Na Čtení
brýle pro ženy 2021 Unisex
Pohlaví Unisex
Brýle Na Čtení Leopard
Propustnost viditelného světla předpis brýle
Velkoobchod Dropshipping
Cat Eye sluneční Brýle, ženy kočičí oko brýle
Název Oddělení Dospělé
Lens Width 58mm
optické brýle transparentní rám brýle
anti-modré světlo sluneční brýle kočičí oko brýle
Číslo Modelu LD2460
rám pro ženy PRO STARÉ LIDI
Frame Material Z Nerezové Oceli
očí chránič Optické Podívaná, Brýle
brýle srdce kulaté brýle se sklem
Lenses Material Polycarbonate
reading glasses women brýle na čtení mužů
Hot prodej Vysoce Kvalitní
Původ KN(Původu)
Certifikace CE
brýle gafas muž sluneční brýle
Dekorativní sklenice počítačové brýle
lunetami de soleil femme oculos de sol
Lens Height 51mm

Napsat recenzi

Cat Eye Brýle Ženy Počítačové Brýle Módní Optické Brýle Modré Světlo Blokování Brýle Gafas Luneta Herní Oculos

Cat Eye Brýle Ženy Počítačové Brýle Módní Optické Brýle Modré Světlo Blokování Brýle Gafas Luneta Herní Oculos

Související