List Květina Samolepicí Sítotisk Šablony Malování Na Tričko Textilní

Nový produkt

46.31 Kč

-36%

72.46 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: dítě pták, kookaburra pták, print screen, ptačí hnízdo ratan, stamp tool, hedvábí vzorníku, ok vzorníku, scrapbook šablony, laserové šablony, plastové šablony.

100% zbrusu nový a vysoce kvalitní

OOTDTY

Funkce:

Oblíbené Téma: Self-Lepidlo, sítotisk, Tisk Šablony, Stan, Lapač Snů, Maják, který si Přeje Láhev, Sníh, Hory, Jachting, atd. různé vzory,jedinečné a tematicky určené pro všechny druhy DIY výrobu.

Materiál: Nylon; Velikost: 21×28 cm/8.5×11 palců.Tloušťka: 0.03 cm/0.01 palce.Menší obrazovky jsou ideální pro sériovou výrobu, která vám hotové karty přední s jen jeden tisk.(Postup je zobrazen v obrázku.)

Opakovatelné Použití: Naše šablony mají lepicí zády, která pomáhá zabránit barvy z Krvácení.Šablony jsou opakovaně použitelné a omyvatelné.Proto je možné provozovat na různých površích pomocí akrylové pigmenty.

Provozní: Suché Převodu, kterým se ploché s lepící stranou nahoru, dokud úplně suché.Můžete urychlit sušení pomocí fénu na mírném ohni.Když je zcela suchá, zpáteční Transfer na lesklé straně sponzora.Obchod bytu v chladném, suchém místě.

Široce Použití: Použijte tyto šablony pro tkaniny projektů, včetně t-košile, mikiny, tote tašky, plátno, a dokonce i dřevo pro vlastní dřevěné znamení nebo štítek.Může být také použit na tabule s vodní bázi křídy vložit.

Smysluplné Šablony: Tyto samolepící vzorníky jsou DIY ruční nástroje, které pomáhají dětem rozvíjet intelektuální, kreativní a imaginativní schopnosti.Malovat své vlastní znamení, bohaté váš život a vaši dovolenou.

Specifikace:

Vzor: List Květ

Materiál: Nylon + Papír

Velikost: přibl.21x28 cm/8.27x11 cm

Barva: Modrá

Množství: 1 Ks

Poznámka:

Prosím, dovolte 0-1cm chyba vzhledem k ruční měření.pls ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než jste nabídku.

Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.Děkuji!!!

Balíček zahrnuje:

1 Pc x Samolepící sítotisk Šablony (další příslušenství demo na obrázku není v ceně.)

Sada Typ No
Číslo Modelu N7MD5AC902686
Původ KN(Původu)
Materiál Nylon + Papír
Typ Velkoobchod No

Napsat recenzi

List Květina Samolepicí Sítotisk Šablony Malování Na Tričko Textilní

List Květina Samolepicí Sítotisk Šablony Malování Na Tričko Textilní

Související