Nové Výprodej! XizeHOM (15*18 cm, 10ks) přenosný Čistič Čisté Sklenice Objektiv Hadříkem Ubrousky Na Brýle z Mikrovlákna Hadřík na Čištění Brýlí

XizeHOM (15*18 cm, 10ks) přenosný Čistič Čisté Sklenice Objektiv Hadříkem Ubrousky Na Brýle z Mikrovlákna Hadřík na Čištění Brýlí

Nový produkt

96.26 Kč

-10%

106.98 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: mikrovlákno čištění hadříkem, látkový sklo, mikrovlákno 3030 xizehom, mlha brýle otřete, modrá prst, uvex brýle ubrousky, pulley, látkové brýlové pouzdro, brýle z mikrovlákna čistící utěrky, brýle ubrousky.

KDO JSME

Jsme v neustálé snaze o vynikající stěračů účinky a zkušenosti zákazníků.Naše kvalitní produkty se liší od ostatních obyčejných nebo low-level otřete hadříkem na trhu.Naše stěrače s různými rozměry mohou splnit denní požadavky na čištění pro každý typ objektivu, objektiv fotoaparátu, notebooku, LCD TV, šperky, IPAD,hudební nástroj, hodinky a tak dále.Staráme se více o své věci v prevenci stírání.Pokud jste pravidelným uživatelem velejemný vlákno produktů, budete okamžitě zažít rozdíly po obdržení naše produkty.

Naše továrna partnerům soustředit se na velejemný vlákno oblasti pro více než deset let, a export do více než 100 zemí a oblastí, stejně jako slouží luxusních značek výrobců po celém světě.Máme vlastní self-postavený 8000 metrů čtverečních, 200 zaměstnanců.Naše společnost má sadu kompletních výrobních linek-tkaní, barvení, broušení, lisování, tisk, šití, kontrola, balení, atd. Přijmeme ERP, OA, CRM systém pro řízení výrobního procesu a komunikovat.Dostaneme ideální systém pro správu od společnosti ERNST&YOUNG, která je top 500 na celém světě, a získal jsem S O 9 0 0 1 certifikace, naše produkce může projít DOSAH a ROŠ testování.

Tlusté 220 GSM (30% silnější než jiné podobné hadry), špičková kvalita (optické třídy), pevně tkané, kartáčovaný, se skládá z 80% Polyesteru a 20% Polyamidu pro větší měkkost.

Značka:XizeHOM

Velikost: 15*18 cm (5.9* 7.08) palce

hmotnost:70g

Edge: Sawtooth

Materiál:Pu,80% Polyester a 20% Polyamid

Balení: individuální balení

Věková Skupina: Dospělí

Funkce: Eco-Friendly

Můžeme poskytnout personalizace přizpůsobené služby, včetně různých barev a velikosti, také můžeme přidat vaše logo, pokud budete potřebovat.Byli jsme se zaměřením na ultrajemných vláken prostor pro více než 10 let,prosím, nebojte se o věci, žádné podrobnosti, jen neváhejte a kontaktujte nás, pokud máte nějaké požadavky.

Otřete olej a nečistoty jen s výpad

Zvláště efektivní při použití suché rychle a snadno odstranit olej a otisky prstů se jen výpad.Otřete dětské hračky, postýlky, nerez pulty a další oblasti, které chcete zachovat chemické zdarma.Může být také použit s nebo bez čištění řešení.

100% Bezpečné na všechny Povrchy

Ideální pro čištění brýlí, notebooky, tablety všech značek, chytré telefony, a všechny ostatní LCD nebo dotykové obrazovky.Rovněž dokonale bezpečné a účinné na DSLR, objektivy, dalekohledy, teleskopy a další jemné optiky.

Opakovaně a dlouho vydrží

Stroje nebo ručně v pračce (bez pracího prostředku, žádný stroj suché).Žádné další papír ručník a hedvábného odpadu!Ušetřit peníze a pomáhají chránit naše životní prostředí.

- Ultra-měkké a velmi jemné mikrovlákno tkanina absorbuje a jemně výtahy pryč otisky prstů, olej, šmouhy, prach a nečistoty.

- 100% Bezpečný pro čištění všech typů delikátní povrchy jako jsou dioptrické brýle, sluneční brýle, čočky fotoaparátu, dalekohled, dalekohledy, notebooky, tablety, počítače, monitory, Televizory, a šperky.

- Speciálně navržen tak, viděl zub vzor taveného okraje zabraňuje třepení.

- Součástí šedá látka může být použit k nastavení kamery vyvážení bílé.

- Pohodlně velikosti, aby se vešly v kapse, brašna, brýle případ.

- Může být stroj nebo prát v ruce v teplé vodě s materiály.Nepoužívejte žádný typ čisticího prostředku, aviváže nebo bělidla.

Jméno; hadřík z mikrovlákna, Čistící Hadřík z mikrovlákna pro Všechny Brýle
Číslo Modelu CB 0818
Hmotnost Položky 70
Značka XizeHOM
Velikost Balení 6*9cm
Materiál MIKROVLÁKNO
Funkce Eco-Friendly
Věkové Skupiny Dospělí
Barva černá
Použití Čištění, Dospělí
Výroba čisticí pad
Materiály MIKROVLÁKNO

Napsat recenzi

XizeHOM (15*18 cm, 10ks) přenosný Čistič Čisté Sklenice Objektiv Hadříkem Ubrousky Na Brýle z Mikrovlákna Hadřík na Čištění Brýlí

XizeHOM (15*18 cm, 10ks) přenosný Čistič Čisté Sklenice Objektiv Hadříkem Ubrousky Na Brýle z Mikrovlákna Hadřík na Čištění Brýlí

Související