Letní Ženy Sun Flower Tisk Boční Štěrbinou Slim Midi Šaty Ženské Náměstí Límec Puff Sleeve Šaty Ležérní Lady Vestido D7817

Nový produkt

354.80 Kč

-17%

427.48 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: značka festivalu, modrá konvice, čínské tričko ženy, balón halenka, a406, falešné tričko, pláž dlouhá sukně, i908, bavlněná maxi sukně, zadlabací.

Nákup poznámky

1.To je Asijská velikost, prosím ignorovat značku, ne prostě si vybrat to tím, že S/M/L, podívejte se na podrobné měření velikosti tabulky a porovnejte s vaší tělesné velikosti, získat správné fit.Děkuji!!!

2. Model obrázky jsou pouze pro referenční účely.Když vidíte položky na věšák, to je reálný obraz, stejně jako to, co jste obdrželi.Vzhledem k omezením ve fotografii a nevyhnutelné rozdíly v nastavení monitoru, barvy ukázal nemusí být 100% stejný s aktuální položky.

3.Před platbou, prosím, double zkontrolujte, zda vaše dodací údaje: adresu, jméno, psč, telefonní čísla atd. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

Velikost Grafu

Produkt Vitrína

DOPRAVA:

Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.

Poznámka: Pro všechny naléhavé objednávky nebo potřebujete kombinovat zásilky(EMS, DHL, FedEx, UPS) , prosím, kontaktujte nás pro změnu přepravní způsobem Vyjádřit.

VRÁCENÍ A VÝMĚNA:

Všechny naše položky budou kontrolovány a baleny v dobrém stavu před odesláním.Budeme se snažit v našich silách uspokojit všechny naše zákazníky.Pokud z nějakého důvodu nejste spokojeni, můžete vrátit položku na nás pod původním stavu do 7 dnů potvrzení o vrácení nebo výměnu.Před vrátit položku, prosím, kontaktujte nás pro podrobné návrat výměnu instrukce.My vám vrátíme peníze po obdržení vrácené položky.Kupující bude platit za přepravní náklady na vrácení položky.

ZPĚTNÁ vazba:

Vaše spokojenost a připomínky jsou pro nás velmi důležité.Pokud se vám líbí naše produkty a služby, prosím, chvilku nechte nám pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězd.Budeme velmi si toho vážím.Pokud nejste spokojeni, Prosím, neváhejte a kontaktujte nás před odjezdem Neutrální nebo Negativní zpětnou vazbu, budeme se snažit v našich silách, aby práce problémy.

Materiál Polyester
Číslo Modelu D7817
Tkanina Typ Chemická Vlákna
Pohlaví Ženy
Délka rukávu(cm) krátké
Složení Materiálu Syntetické Vlákno
Věk Věkové Kategorie 18-35 Let
Značka LUJIA ALAN
Typ Closure Svetr
Původ KN(Původu)
Rukáv Styl Puff Sleeve
Výstřih Náměstí Límec
Dekorace Nic
Pas říše
Typ Profilu A
Styl Ležérní
Typ Pravidelné
Datum Vydání V létě roku 2021
Silueta Fit a Odlesk
Šaty Délka Střední-Tele
Vzor Typu Květinové
Sezóna Letní

Napsat recenzi

Letní Ženy Sun Flower Tisk Boční Štěrbinou Slim Midi Šaty Ženské Náměstí Límec Puff Sleeve Šaty Ležérní Lady Vestido D7817

Letní Ženy Sun Flower Tisk Boční Štěrbinou Slim Midi Šaty Ženské Náměstí Límec Puff Sleeve Šaty Ležérní Lady Vestido D7817

Související