Nové Výprodej! Kokosová palma Tisk Šňůrka, Stuha Odznak Id Šňůrka/mobilní Telefon Popruh/klíčenka s Klíčenka na Krk 10mm/16mm/20mm/25mm/35mm

Kokosová palma Tisk Šňůrka, Stuha Odznak Id Šňůrka/mobilní Telefon Popruh/klíčenka s Klíčenka na Krk 10mm/16mm/20mm/25mm/35mm

Nový produkt

121.55 Kč

-7%

132.06 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: elastický popruh, dívka popruh, hector, 38mm grogénové stuhy, coco film, kuřecí klíčenka, kreslený stuhou, popruh klíč, coco miguel, 25mm stuha.

GROGÉNOVÉ STUHY POPIS

Kokosová palma Tisk Šňůrka, Stuha Odznak Id Šňůrka/mobilní Telefon Popruh/klíčenka s Klíčenka na Krk 10mm/16mm/20mm/25mm/35mm/38mm

100% nové, vysoce kvalitní nový kloub

Šňůrka je velmi vhodný pro mobilní telefony, klíčenky, mp3, kamery, bezpečnostní odznaky, Průkazy, klíče, atd.

Materiál: polyester/nylon, kov

Skvělé dárky pro lékaře, zdravotní sestry, lékaři, učitelé, IT pracovníci, úředníci a dělníci.Armáda potřebuje ukázat ID karty na pravidelném základě.

Balíček obsahuje:

1 x na krk

Vezměte prosím na vědomí, že tento model je lesklý s kvalitou

O VLASTNÍ NÁVRHY:

Můžeme na zakázku stuhy.Vlastní multi velikost grogénové stuhy,fólie tisk pásky, potištěné přeložte přes elastické pásky,nebo tisknout své vlastní návrhy a LOGA.Levné MIN a nejlepší cenu, pokud si objednáte MIN pro vaše vlastní návrhy, bude exkluzivní,více informací, prosím, kontaktujte nás.

SHIPPMENT

Obvykle, budeme loď položky k vám do 2-3 pracovních dnů , jakmile jsme se získat své platební údaje.

Prosím, ujistěte se, že vyplnit správnou přijímač a telefon, psč, adresu ,děkuji.

Budeme odeslat www.bisonkov.cz loď styl,budou potřebovat pouze 7-25 dní.

Ruské Zákazníky Pozor prosím:

Stejně podle nové politiky stanovené ruská Pošta v Polovině února, přijímač musí být celé jméno osoby, jinak zásilka bude vrácena zpět odesílateli.Takže prosím, ujistěte se, že jste vložili správné informace, když si objednáte.Děkuji.

VRÁCENÍ A VRÁTIT POLITICE

Všechny naše položky jsou 100% nový stav a Top Kvality.pokud máte jakékoliv dotazy na produkty,prosím, řekněte mi,a o vrácení peněz,budeme jako www.bisonkov.cz to udělat.

KONTAKTUJTE NÁS:

Prosím, neváhejte se na nás obrátit s případnými dotazy.Uděláme, co bude v našich silách odpovědět na vaše otázky do jednoho pracovního dne.

ZPĚTNÁ vazba

Pokud jste spokojeni s našimi službami a stuhy, Prosím zanechat pozitivní zpětnou vazbu pro nás.Pokud je něco špatně, Prosím, neváhejte nás kontaktovat.Budeme se snažit v našich silách, aby dodávat 100% spokojených zákazníků služby.

NOVÉ STUHY NAHRÁT

Jsme nahrát nové vzory, stuhu z času na čas, pokud se vám líbí naše stuhy, prosím, přidat našem obchodě do vašeho seznam obchodů, aby si aktualizace z našich nových stuhy.

O SLEVU

Vítáme Velkoobchod,Pokud si koupíte pořadí výši více než $120,Nám může poskytnout velmi dobrou cenu forWholesale objednávky, Tak prosím, kontaktujte nás přímo pro velkoobchodní objednávky.

Více produktů,můžete kliknout na tento web:

DÍKY MOC ZA VAŠI NÁVŠTĚVU.

Šířka 1-1/2"
Stuhy Šířka 2 tištěné grogénové stuhy 22mm
Stuhy Vzor růžový kreslený pes pásky
Pásky Šířka 4 tištěné grogénové stuhy 38mm
Materiál 100% Polyester
Stuhy Použití Šicí příslušenství dekorace stuhy pro luky DIY tkaniny dárek stuha
Personalizované Vlastní design Pošli fotku mě, Navrhnu pro vás.
Značka Hua Mei Rui
Číslo Modelu Kreslený pes pásky
Původ KN(Původu)
Stuhy Kvality Stuhy všech minulých OEKO-100 test může mytí a 4-úroveň barev faribbon
Styl Jeden Obličej
Technics TISKNOUT
Délka Stuhy 10 metrů/lot
Vzor Kreslený
Stuhy Šířka 1 tištěné grogénové stuhy 16mm
Typ Produktu Stuhy
Tkanina Typ Grogénové
Stuhy Šířka 3 tištěné grogénové stuhy 25 mm

Napsat recenzi

Kokosová palma Tisk Šňůrka, Stuha Odznak Id Šňůrka/mobilní Telefon Popruh/klíčenka s Klíčenka na Krk 10mm/16mm/20mm/25mm/35mm

Kokosová palma Tisk Šňůrka, Stuha Odznak Id Šňůrka/mobilní Telefon Popruh/klíčenka s Klíčenka na Krk 10mm/16mm/20mm/25mm/35mm

Související