XY-BLDC DC 12~30V 200W Tři-fáze DC Bezkartáčový S Hall Motor Controller Module PWM Motor Drive Rada Vpřed, Vzad

Nový produkt

107.83 Kč

-20%

134.85 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: bldc bezkartáčový, ovládání rychlosti ventilátoru, střídavý motor regulátor se zpátečkou, střídavý ovládání, 48v bldc motor, dspic bldc motor control, bldc, ovládání motoru, dc střídavý motor regulátor esc, qs brushless regulátor.

Tovární přímý prodej, vítejte velkoobchod

DFN technologie balení, moc není falešný

DFN balení technologie BLDC široké napětí 12-30V vysoký výkon 200W DC třífázový bezkartáčový s Hall řadič, podpora PLC 0-5V analogový množství control Podporuje PWM na 0-5V ovládání, vhodné pouze pro DC regulátor s elektrickým úhlem 120 stupňů Kartáčovaný s Hall motoru.

Základní deska specifikace:

Název produktu: 200W bezkartáčový DC motor driver s Hall efekt

Model: XY-BLDC

Pracovní napětí: 12-30V

Maximální proud: jmenovitý 7A, maximální hodnota 10A

Maximální výkon: 200W

Nadproudová ochrana: Ano

Pozitivní a negativní: Ano

Brzda: Ano

Řízení otáček PWM: Ano

Řízení rychlosti analogový množství: Ano

Rozměry výrobku: délka 80 MM*šířka 30 MM*výška 10MM

Externí vstupní signál popis:

1. Když externí PWM signál je na vstupu, amplituda 5V, a doporučuje PWM frekvence je 1K-10KHz.

2. Pro analogový vstup, můžete použít on-board 5V, GND externí potenciometr (odpor 10K-100KΩ) nastavit rychlost, nebo můžete vstup (0-5V) analogové externě, ale musí být připojen k GND na desce.

3. Pro jízdu vpřed a vzad ovládání otáčení, motor se musí zastavit otáčení a pak proveďte vpřed a vzad.Je přísně zakázáno měnit směr v průběhu otáčení motoru, která způsobí poškození desky plošných spojů.Kromě toho, po odstranění zkratu čepice, řídící spínač může být připojen externě k provozu.

4. 5V, GND Na desce je dodáván s 5V napájení (napájení je zajištěno externě, proud nepřesahuje 10 ma)

5. Rychlost pulzní výstup signálu, amplituda 5V, každý puls reprezentuje jednu otáčku motoru.

Opatření:

1. Není tam žádná pojistka v napájecím obvodu na základní desce.Jianyi přidal sám.Reverzní připojení pozitivní a negativní póly napájení může způsobit trvalé poškození některých čipů na desce.

2. Tam je odběr vzorků ochrana proti přepětí na výstupu z motoru během normálního provozu.Protože výkon a proud z modulu jsou velmi velké, prosím, ne uměle zkratu, když se modul nefunguje normálně.Jakmile zkrat, obvod může být spálen a trubka může prasknout.Prosím, zkontrolujte stroj poprvé.Prosím, použijte malý proud a nízké napětí test.Po ok, odbočit na vysoký proud a vysoké napětí.Protože to je holé palubě modulu, prosím, věnovat pozornost, aby izolace vodičů hlavu.Je přísně zakázáno, že silné napětí dotkne desky části.

3. Když operační výkon hnacího modulu přesahuje 100W nebo operačního prostředí přesáhne 30°C, s cílem zajistit normální provoz obvodu na dlouhou dobu, je nezbytné pro zajištění externího vzduchu chlazení na desce pro odvod tepla.K

4. Po obdržení zboží, pokud si nejste jisti, o zapojení a použití, prosím, kontaktujte nás co nejdříve.I když tam je problém s používáním produktu, to může být správně zacházet, a to prostřednictvím přátelských jednání.

Ladění instrukce: Prosím, zapnutí a testování stroje po přečtení a porozumění, je velmi důležité, velmi důležité! ! !

Po obdržení řidič palubě, zkontrolujte, zda je rozhraní může odpovídat rozhraní vašeho střídavý motor.

1. Obecně platí, že tam jsou 5 Hall kabely nebo rozhraní na bezkartáčové motory, z nichž dva jsou Haly napájení linky a tři jsou Haly na vedeních signálu.To je třeba odlišit, a to zejména Hall napájecí vedení (Hall napájení linky obecně používají červené a černé čáry). Nebo ne, nevím, jak najít způsob, jak najít výrobce motoru.) Nechci udělat chybu.Tři Haly signál linky jsou obecně označeny abc, a tam jsou také tři porty Ha, Hb, Hc a podobné znaky na desce řidiče.

2. Existují tři silnější fázové vodiče na motoru.Tam jsou také tři fázové vodiče na jednotce palubě.Jsou označeny MA MB MC a podobné znaky, a jsou připojeny v tomto pořadí.Po potvrzení, že jsou správné, hlavní vypínač může normálně pracovat. (V případě, že rozhraní jsou správně namapované podle štítku, moc nebude fungovat, a možnost, že výrobce je štítek není standardizován nebo z jiných důvodů, není vyloučeno.Prosím ladění podle následujících nejasné)

Pokud nevíte definici motorová fáze linky a Haly-line, můžete se připojit na tři fáze linie motor a měnič fáze-line rozhraní libovolně, a zároveň propojit tři signální vedení Haly linky do Haly rozhraní na disk board (ale dva kořenové Hall napájecí vedení musí najít způsob, jak najít a připojit, nezapomeňte!!!) Pak, když je zapnuto napájení poprvé, ladění nízké napětí a nízký proud (pokud je to možné, použijte konstantní proud napájecí napětí upravit na 7-12V proudem 1 - 2A), pak přes libovolná posloupnost mění tři Haly dráty (změna jakékoliv dvě mezi tři Haly signální kabely motoru a pohonu Hall rozhraní, pokaždé, když se power-on test je změněno), dokud to může běžet hladce po zapnutí To ukazuje, že zapojení je správné.

Typ Motoru DC Motor
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu XY-BLDC
Certifikace CE
Značka Gaqqee

Napsat recenzi

XY-BLDC DC 12~30V 200W Tři-fáze DC Bezkartáčový S Hall Motor Controller Module PWM Motor Drive Rada Vpřed, Vzad

XY-BLDC DC 12~30V 200W Tři-fáze DC Bezkartáčový S Hall Motor Controller Module PWM Motor Drive Rada Vpřed, Vzad

Související