Čalouněný Strappy Sportovní Podprsenka Jóga Topy Activewear Oblečení na Cvičení pro Ženy

Nový produkt

146.64 Kč

-34%

225.53 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: jóga oblečení ženy b, podprsenka, lululemon, activewear, peplum top, polos fitness žen, sportovní top, prázdné stringer tank top, muži tričko na zip, sport oblek ženy.

90% Polyester, 10% Spandex

Podpora ruční praní a praní v pračce

Tento druh tkaniny je profesionální sportovní tkaniny, která má vlastnosti odvod vlhkosti, kůže-přátelské, rychleschnoucí, pružný, atd.

Toto cvičení top lehké a prodyšné, nabízejí mimořádné pohodlí, a udržet vás chladný a suchý, zatímco cvičení.Ti lepší nošení a sportovní zážitek

Toto cvičení oblečení více módní a jedinečné, vám úžasné vize, předvést své sexy okouzlující zpět

Toto dámské cvičení oblečení je ideální pro jógu, běh, trénink, tělocvična, cvičení, cvičení, nebo jen každodenní nošení.Dokonale spárovat s vaším jóga kalhoty, sportovní podprsenky a další activewear

Prosím, zkontrolujte, zda velikost grafu pečlivě před nákupem

O Po-prodejní a Záruka:

1. Pokud máte vadné zboží, prosím, pošlete nám zprávu první o problémech s videa nebo fotografie,a my se pokusíme v našich silách vyřešit problémy pro vás.

2. Pokud chcete vrátit výrobek,prosím, kontaktujte nás do 3 dnů po obdržení objednávky.Všechny vrácené zboží musí být vráceno s jeho originální balení a příslušenství.Zákazník je odpovědný za přepravní náklady na vrácené zboží.

3. My vám vrátíme peníze na vás, když jsme obdrželi vrácené zboží.

4. Někdy přepravní společnost ztratila pozemky,pokud jste neobdrželi jste, aby v době dodání,prosím, kontaktujte nás a my vám vrátíme platbu, nebo zařídit, aby znovu odeslat, aby znovu v tomto druhu případě.

O zpětnou vazbu:

Jsme vyzkoušet nejlépe uspokojit naše zákazníky.Upřímně doufáme, že si můžete nechat nám pozitivní zpětnou vazbu.Z jakéhokoliv důvodu nejste spokojeni s objednávkou,prosím, kontaktujte nás prostřednictvím (Moje Zprávy) nebo (Zeptejte se Prodejce Otázky),Obchodní manažer, před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a uspokojit vaše potřeby.

Sports Type Fitness
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu Z05-21
Typ Closure Pulovry
Značka TINGYUZHU
Funkce Prodyšné
Materiál Brokát Umělá bavlna

Napsat recenzi

Čalouněný Strappy Sportovní Podprsenka Jóga Topy Activewear Oblečení na Cvičení pro Ženy

Čalouněný Strappy Sportovní Podprsenka Jóga Topy Activewear Oblečení na Cvičení pro Ženy

Související