120W 3-v-1 2800Pa Auto Vysavač s LED Světlo 12V 5M Napájecí Kabel Pro Auto Domů Mokré/Suché dual-použití Ruční Auto Aspirateur

Nový produkt

587.62 Kč

-49%

1 175.03 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: yuntuo robot vysavač, double monitor stand, swich, čistič, čistší vakuum, lefant robot vysavač, deerma vysavač, vysavač, ruční vysavač, stick vysavače.

Informace O Výrobku:

{infomdescirption}

3-v-1 Auto Ruční Vysavač s LED Světlem - 12V/120W 2800Pa Přenosné Auto Mokré/Suché Vozidla Vakuum S 5M Napájecí Kabel

VLASTNOSTI:

Všestrannost a Silný Sací:12V 120W auto, vakuum, ultra silný sací, podpora pro mokré a suché použití, můžete snadno vyzvednout prach, drobky, zvířecí chlupy, kapalina, a tak mnohem více.Je vybaven 3 různé typy příloh, aby to bylo čisté tak každý prostor ve vaší domácnosti nebo v autě.Ideální pro celou řadu aplikací, lze použít pro čištění automobilů.

Bulited-in LED Světlo: ruční vysavač, má vestavěné LED světlo, skvělý pomocník na temných místech, čištění a noční čištění.S tímto, můžete vyčistit těžko přístupných místech, bez problémů.

Tišší Provoz: Produkuje méně než 80 dB zvuk při zachování jeho silný sací schopnost založenou na Mechanické Tlumení Zásad, které vám dává pohodlné čištění zkušenosti, a nebude rušit vaše děti a děsivé vaše domácí mazlíčky.

SPECIFIKACE:

Shell materiál: Plastové

Pracovní Napětí: DC12V

Jmenovitý Výkon: 120W Vakuové čištění

Délka kabelu: cca 5m

Sání: 2800mPa

Rychlost otáčení: 4500W(R/min)

Velikost: 330*70*55 mm

Funkce: prach sbírat,, osvětlení

BALÍČEK INCLUDEDS:

1*Skladovací vak

2*Převod Společného

1*Kartáč

1*Dlouhé ploché sání

1*Hadice

POZNÁMKY:

1. V důsledku světla a obrazovky rozdíl, položka barva může mírně lišit od obrázků.

2. Prosím, aby nepatrná odchylka pro měření dat a ujistěte se, že vám nevadí, že před objednáním.

Produkt Show:

Náklad:

1.Obvykle budeme posílat zboží do 1-3 pracovních dnů. 2.Prosím, zkontrolujte, zda zboží v dobrém stavu a podepsat před porodem odejde. 3.Pokud zjistíte, že výrobek je ke ztrátě nebo poškození na cestě.Prosím, vyfotit a nechat dodání muže potvrdit.Pak jsme vám pomůže, aby se pro vaše ztratit. 4.Pokud chcete produkty poslat na vás, rychle, nebo budete potřebovat naléhavé, Prosím, vyberte DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.pokud si myslíte, že poplatek je vysoká, můžete nás kontaktovat, budeme zkontrolujte, zda vaše adresa a dát vám nejlevnější nákladní.

Záruka: 1. Všechny výrobky budou pečlivě test před odesláním.Budeme se snažit v našich silách, aby se zabránilo problém s kvalitou. 2. Slibujeme, záruka za jakost v jednom roce a budeme opravit to zdarma.Vracející dopravy by mělo být hradí zákazník. 3. Pokud nejste spokojeni s výrobkem, Prosím, kontaktujte nás.Budeme poskytovat uspokojivé řešení.

Zpětnou vazbu: 1. Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.

2. Budeme se snažit v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

3. Oceňujeme vaši zpětnou vazbu velmi mnoho.Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

Prachu Box Kapacita (L) 0.6-1 L
Remote control No
Načasování Rezervace No
Značka HAIMAITONG
Typ Filtru HEPA
Instalace Ruční
Prachu Typ Úložiště Prach Box/Prachu Kbelík
lcd No
Číslo Modelu F89158
Původ KN(Původu)
Délka kabelu (m) Asi 5 metrů
Napětí (V) 12V
Sáček Nebo Bezsáčkové Bezsáčkový
Funkce Mokré a Suché
Turbo Kartáč No
Výkon (W) 120W
Certifikace ce
Speciální Sací Hubice Multifunkční Kombinovaný Kartáč

Napsat recenzi

120W 3-v-1 2800Pa Auto Vysavač s LED Světlo 12V 5M Napájecí Kabel Pro Auto Domů Mokré/Suché dual-použití Ruční Auto Aspirateur

120W 3-v-1 2800Pa Auto Vysavač s LED Světlo 12V 5M Napájecí Kabel Pro Auto Domů Mokré/Suché dual-použití Ruční Auto Aspirateur

Související