80 Kusů Vlasy Šperky Kroužky Hliníkové Doplňky Dredy Kovová Pouta Dekorace, Přívěsky na Háčkování Twist Pletení Vlasy

Nový produkt

149.85 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: dreadlock paruku, dredy vlasové doplňky syntetické, velké vlasy cop, vysoušeč vlasů, vysoušeč vlasů nástroj, dreadlock, briesmaid vlasy cop, dredy vlasové doplňky pásky, velké pletené paruky, zdarma locs.

Obsah BALENÍ: Celkem 80 kusů prýmky, doplňky, vlasy, šperky, prsteny, kovové manžety 25 ks zlatých a 25 ks stříbrných barev, 5 listů, 5 shell, 5 sněhová vločka, 5 hvězdiček, 10 duté zlaté prsteny.

MATERIÁL: Vyrobeno z hliníkové slitiny, měkký a pružný materiál, lze upravit podle vašich potřeb.

POUŽITÍ: První cop vlasy v požadovaném stylu, pak otevřete vlasy šperky smyčku a umístit jej do požadované polohy na cop, zavřete vlasy klip šperky s prsty (bez kleští to nutné).

POUŽITÍ: Tyto vzor sponky do vlasů jsou vhodné pro háčkování copánky, dredy, vášeň twist, umělé locs, jaro twist vlasy, bohyně locs háčkování pletení vlasy rozšíření.může být také použit jako dárek pro rodiny nebo přátel.

POZNÁMKA: Drobné díly, prosím, drž se dál od dětí; měkký hliníkový kroužek je snadno otevřít a zavřít, ale vy jste navrhl, aby ji ohnout pro mnoho krát, nebo vlasy, korálky budou zlomit.

50 Kusů dredy, korálky, hliník dread zámky kovové manžety vlasy dekorace pletení vlasy šperky Rozměr: 0.31*0.35 inch Barva: Zlato a Stříbro Materiál: Hliník

30 Kusů DIY vlasy cop prsten přívěsky zdobení 5 různých tvarů: shell, sněhové vločky, listy, hvězdy, kovový kruh.Materiál: Kov Barva: Zlato a Stříbro Vlasy, Šperky, ozdoby zahrnuty: 25 x Silver korálky na dredy 25 x Zlaté dredy, korálky 10 x kruh kroužky 5 x ulita kroužky 5 x list kroužky (listy) 5 x star kroužky 5 x vločka kroužek

Instrukce: cop nebo kus vaše vlasy v požadovaném stylu, twist končí otevřít na stranách vlasy kroužek; Oni mohou snadno být provedeno s prsty (bez kleští to nutné); Vložit kroužky na požadované místo na vašem cop, v blízkosti klipy s prsty.Pokud máte další snadný způsob, vítejte sdílet s využitím zkušeností

Obsah Balení Celkem 80 kusů
Číslo Modelu B07LCH1QTB
Typ Položky styling příslušenství
Materiál Vyrobeny z hliníkové slitiny
Původ KN(Původu)

Napsat recenzi

80 Kusů Vlasy Šperky Kroužky Hliníkové Doplňky Dredy Kovová Pouta Dekorace, Přívěsky na Háčkování Twist Pletení Vlasy

80 Kusů Vlasy Šperky Kroužky Hliníkové Doplňky Dredy Kovová Pouta Dekorace, Přívěsky na Háčkování Twist Pletení Vlasy

Související