'Ani Kapka!' Sovětské Anti-Alkohol Plakáty USSP CCCP Kraft Papír Retro Tisky, Domov, Pokoj Samolepky na Zeď Umění, Malba

Nový produkt

15.01 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: sovětský plakát práci, sovětský kreslený, pictur, zařízení tv 4k, sovětské země plakát, sovětský svaz pop art, z krabice 4k, u box 4k, plakát na zeď, barvy.

Poznámka:(Prosím, přečtěte si před cílem) 1. Výrobek je doprava zdarma "China Post Obyčejné Malé Paket Plus" , To nemůže být trackafter pozemku opustila Čínu.Pokud budete potřebovat plnou sledování ,prosím, vyberte "China Post Registrovaných Air Mail ",a přidat peníze pro sledování. 2.Pokud vaše potvrzení čas se blíží, jste stále ještě není příjem zboží, prosím, kontaktujte nás, budeme prodloužit termín dodání poprvé. 3. Prosím, don\'t open sporu ve lhůtě 60 dnů .Pokud po 65 dnech jste stále ještě není příjem zboží, prosím, kontaktujte nás na solove .Barva: Plakáty, 100% realita, ale vzhledem k různé zobrazení reality, obraz barevný rozdíl, takže je pravděpodobné, že obdrží plakáty a uvidíte obrázky v barvě, je trochu jiný.(aktuální plakát relativní displeji se mírně nažloutlý bodů)

Materiál: 150 g kraftový papír

Vážení Kupující:

1.Mini smíšené pořadí je skvělé !pokud hodnota vaší jedné objednávky je více než 250USD, budeme posílat vaše tašky přes EMS,

pokud si koupíte více položek zde bychom chtěli nabídnout další slevy a vzorky zdarma!

Náš Slib:

1.Když obdržíte své zboží do 7 dnů, budete používat z jakéhokoli důvodu, jako jsou: nelíbí, příliš velké, příliš malé, ...atd.

Žádost o vrácení výrobku .

2.když budete spokojeni s kvalitou nebo zjistíte, že zboží není v souladu s popisem,prosím, neváhejte nás kontaktovat na náhradu škody.

Doprava:

Na persent , naše doprava je EMS a China post air ,mezi nimi,China post je doprava zdarma, ale s dlouhými čas dospět , Pokud chcete, aby ostatní rychlejší režimu přepravy, kontaktujte prosím náš zákaznický servis.

Dodavatel Slib

Vrací:

Nabízíme zdarma 7 DENNÍ ZÁRUKU na toto zboží, a nabízíme výměnu nebo vrácení peněz, ale všechny vrátit náklady na dopravu jsou odpovědnost kupující.

Vezměte Prosím Na Vědomí:

1.My se nevztahují žádné položky pro škod po použití nebo jako výsledek poškození vodou,

2.Plné okamžitě náhrada bude poskytnuta, pokud položky jsou vráceny v původním stavu do 7 dnů na své místo.

Jiné Politiky:

*Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň.

*Všechny e-maily budou zodpovězeny do 1 pracovního dne.Pokud nechcete dostávat naše odpověď, prosím, laskavě znovu poslal svůj e-mail a my vám odpovíme vám co nejdříve.

*Vážné Kupujícího Pouze!Prosím, místo ucházet pouze tehdy, pokud souhlasíte se všemi podmínkami.

Zpětná vazba:

Protože vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb.Budeme dávat pozitivní zpětnou vazbu na vás, příliš.Děkuji moc!!!

Pokud tam je nějaké problémy ve vašem nákupu, kontaktujte nás prosím před odesláním vaše hodnocení.Budeme se snažit vyřešit problém pro vás.

Vaše satisfication je naše největší síla.Budeme se snažit v našich silách, aby služba vás!

Užijte si nakupování a hezký čas v našem obchodě! :-)

Původ KN(Původu)

Napsat recenzi

'Ani Kapka!' Sovětské Anti-Alkohol Plakáty USSP CCCP Kraft Papír Retro Tisky, Domov, Pokoj Samolepky na Zeď Umění, Malba

'Ani Kapka!' Sovětské Anti-Alkohol Plakáty USSP CCCP Kraft Papír Retro Tisky, Domov, Pokoj Samolepky na Zeď Umění, Malba

Související