Pro Falešné Nehty Štětec Akryl Prášek Manikúra Nástroj Kit Drahokamu Nail Art Sada Nářadí Akryl Prášek Salon Příslušenství

Nový produkt

165.93 Kč

-28%

230.46 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: large acrylic monomer, beone nail clipper sada, dvojí podobě nail kit, diy nail art soupravy, umělé nehty kitt, triton mini kit, akryl nail nastavit, gelish nehty sady, manicur nastavit, lékořice prášek.

Pro Drahokamu Dekor Kit Praktické Falešné Nehty Roh Kartáč pro Péči o Nehty Tip Patch Akryl Prášek pilník na Nehty, Nůžky na Manikúru Nástroj Salon Příslušenství, EU Plug

Funkce:

Kompletní sada manikúra nástroje - perfektní akrylové manikúra nástroj sady obsahují tři druhy akryl prášek, a dva druhy, kartáče může být použita pro začátečníky.

Zlepšit lesk - vytvořit krásné nehty a dlouhotrvající, lesklé nehty.Ideální pro posílení nehtů a zvýšit jejich lesk.

Perfektní příslušenství - to může být použita nejen pro nehty, ale také pro použití tyto kartáče ponořit doplňky do zářící nehty.Snadné použití a přírodní, obsahuje vše, co potřebujete.

Přirozené trvanlivosti - po použití prodloužení nehtů gel nastavit, účinek je jako světlo a jako přírodní nehty.Účinek trvá déle, takže jej můžete použít bezpečně.

Každodenní použití - nehty sada kartáčů jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které jsou velmi vhodné pro každodenní použití, a může být také použit jako nástroj pro profesionální salony.Tento moderní akrylové nehty mohou ušetřit čas a peníze.

Specifikace:

Produktu barva: jak je znázorněno

Velikost balení: 220*150*150mm / 8.7*5.9*5.9 v

Poznámka:

Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii.Děkuji!!!

Prosím, dovolte 1-3mm měření odchylka vzhledem k ruční měření.

1 X Falešný Prst

1 X Double Hole Cup

1 X Roh Kartáč

1 X Transparentní Láhev

1 X Průhledný Krystal Prášek

1 X Bílý Krystal Prášek

1 X Růžový Krystal Prášek

1 Pár X Separátor Prstů

1 X Diamantový Pilník

1 X Pilník Na Nehty

1 X Lešticí Pás

1 Krabice X Transparentní Francouzský Nail Patch

1 Box X White French Nail Patch

1 X Fialové Fototerapie Pero

1 X Bílé Fototerapie Pero

1 X Odumřelé Kožní Vidlice

10 X Oranžové Hůl

1 X Nůžky

2 X Barva Diamond Bag

1 X 120 ml Křišťálové Řešení

1 Sada X Flash Prášek

20 X Držák Papíru

1 X Loket Pinzety

[relateproductdetail/]

Množství /
Původ KN(Původu)
velikost /
Typ Položky Set & Kit
Číslo Modelu /

Napsat recenzi

Pro Falešné Nehty Štětec Akryl Prášek Manikúra Nástroj Kit Drahokamu Nail Art Sada Nářadí Akryl Prášek Salon Příslušenství

Pro Falešné Nehty Štětec Akryl Prášek Manikúra Nástroj Kit Drahokamu Nail Art Sada Nářadí Akryl Prášek Salon Příslušenství

Související