Nové Módní 8mm Karbid Wolframu Prsten Růžové Zlato Černý Kartáčovaný Svatební Kapela Pánské Prsten pro Party Svatební Šperky Příslušenství

Nový produkt

27.01 Kč

-51%

55.31 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: pro prsten ženy, 6mm zlata, wolframu prstenec, prsten st, wolframový prsten karbide, crown gear, pánské černé wolframu prstenec dřeva, karbid wolframu centra ring, zlatý prsten pata, wolframu velký prsten, wolframový prsten velikosti.

Hot Prodej!

O Lodní Dopravy

A. Jsme obecně loď do 1-3 pracovních dnů po obdržení vaší platby.Obvykle jsme loď do China Post Air Mail.Pokud chcete, aby ostatní vyjádřit jako: YANWEN, EUB, DHL, EMS, atd, prosím, kontaktujte nás dříve, než čekali.

YANWEN dodací lhůta je o 35-60 dnů; EUB je asi 15-35 dní; DHL a EMS je o 7 -15 dní

B, Prosím, zanechte nám zprávu, řekněte nám model, který chcete, budeme posílat zboží k vám podle vašich informací, nebo budeme odeslat ji náhodně.

C. Předložit kompletní správnou adresu a telefonní číslo a budeme ochotni vypočítat náklady na dopravu za vás.Smíšené barvy a vzory jsou vítejte v našem obchodě.Uděláme, co bude kombinovat dopravu pro vás.Přijímáme pokles lodní dopravy.Nejlepší cena bude mít přednost.

D. nejsme zodpovědní za jakékoli cel nebo dovozních daní.

Všechny e-maily budou zodpovězeny v rámci 1 pracovní den, obvykle očekává, že hlavní prázdniny (odpověď do 48 hodin).Pokud nechcete dostávat naše odpověď, prosím, znovu odeslat svůj e-mail a my vám odpovíme vám co nejdříve.Vážné Kupující Pouze!Prosím nabídky pouze tehdy, pokud souhlasíte se všemi podmínkami.

Návrat a vrácení peněz

A. kupující Je povinen předložit důkazy o problému v položkách.

B Pokud nejste spokojeni se svým nákupem, můžete vyměňovat položky.Kupující je odpovědný za všechny další přepravní náklady.

C. kupující Je povinen nás kontaktovat do 3 pracovních dnů, pokud chtějí výměny vadné nebo nesprávně dodané položky.

D. Budeme dodržovat všechny www.bisonkov.cz-související odeslání a vrácení pravidla.Prosím, nebojte se.

Podle Feedfack

A. Vaše spokojenost je náš cíl!Dávat negativní nebo neutrální zpětná vazba je velmi vážný postoj a jsme si jisti, že můžeme vyřešit váš problém, před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Upřímně doufáme, že se vám bude líbit naše zboží a užijte si naše služby.Těšíme se na vaši pozitivní zpětnou vazbu.

B, Pokud obrázky zboží jsou připojeny při odchodu pozitivní zpětnou vazbu pro nás, dostanete krásný dárek zdarma (prosím, kontaktujte mě pro dárek zdarma v další objednávce) Děkuji moc!!!

Příležitosti Svatební
Funkce Mood Tracker
Kompatibilita Všechny Kompatibilní
Velikost prstenu(USA) 6/7/8/9/10/11/12/13
Pohlaví MUŽI
Tvar\vzor Kolo
Povrch Šířka 8mm
Původ KN(Původu)
Materiál Kovové
Jemné nebo Móda Módní
Typ Položky Kroužky
Styl TRENDY
Číslo Modelu BT*3278
Kroužky Typ Snubní Prsteny
Kovy Typ Z Nerezové Oceli, Zinkové Slitiny
Nastavení Typu Nic

Napsat recenzi

Nové Módní 8mm Karbid Wolframu Prsten Růžové Zlato Černý Kartáčovaný Svatební Kapela Pánské Prsten pro Party Svatební Šperky Příslušenství

Nové Módní 8mm Karbid Wolframu Prsten Růžové Zlato Černý Kartáčovaný Svatební Kapela Pánské Prsten pro Party Svatební Šperky Příslušenství

Související