450X220CM Kryt Bazénu, opalovací Krém UV Ochrana Bazén Prachu Cove Snadné Nastavení Krytu Na Bazén

Nový produkt

334.01 Kč

-57%

795.14 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: bazén plachtou, ohřívač bazén, bublina kryt bazénu, bazén obdélníkový, pool skimmer, kryt bazénu, plavání v bazénu, filtr pro bazén, intex, cleaner pool.

Body:

1、Snadné Použití: Snadná instalace, stačí použít přiložený provaz opravit zastřešení na bazén.To zabraňuje bazén plachty z foukané pryč větrem.

2、Robustní Stahovací Konstrukce: stahovací konstrukce umožňuje zastřešení dokonale odpovídala velikosti bazénu, utěsnění bazénu a nepohybuje snadno.Stačí pouze kryt na povrchu bazénu, a pak utáhněte lano tak, že bazén protector může udržet bazén pevně, bez obav o silný tajfun nebo silný déšť.

3、Vody o Vhodné Teplotě: Na konci dne, když všichni' s prsty jsou pomačkané, protože mají příliš mnoho zábavy na slunci, ujistěte se, že dát na bazénu kryt zpět na vodu.Nechci ztratit všechny teplo, které se vyrábí po celý den, když slunce jde dolů.Chrání bazén v noci pomocí krytí bazénu, aby se zajistilo, že teplota bazénu není příliš klesnout.

4、Šetřit Vodou: Tento nadzemní bazén krytu pomáhá udržovat bazén bez nečistot a nečistot, když se nepoužívá.Je to opravdu pomáhá udržet hmyz, listí a větve dál od vody v noci.Letos v létě bude vám více času, aby si zaplavat v bazénu a snížit dobu čištění.Kromě toho, i když pár dní uplynulo od posledního koupání, nemusíte přidávat vodu, protože kryt bazénu může snížit 95% odpařování vody.

5、Odolné a Vodotěsné Vyrobeny z vysoce kvalitního PE materiálu, odolné a vodotěsné.Namočené do vody, nebude poškozen.Zda weatheris špatné nebo dobré, má vynikající potlačení škodlivé ultrafialové paprsky.Prodlužuje životnost bazénu, takže se bazén odolnější, takže se nemusíte Změnit bazénu často.Kryt bazénu lze složit do kompaktní velikost pro snadné přenášení a skladování, aniž by se příliš mnoho úložného prostoru.

Specifikace:

Jméno: Nafukovací Kryt Bazénu

Materiál: PE

Barva: modrá

Velikost: asi 450*220CM/177.17*86.61 palce

Hmotnost: cca 1,5 KG

Balení Seznam:

Kryt Bazénu*1

Poznámky:

Vzhledem k světelné efekty a úhly snímání, tam je barevný rozdíl v produktu, prosím pochopit.

Vzhledem k ruční měření, tam je tolerance na rozměry výrobku.

Podpora Drop shipping
Jméno Nafukovací kryt bazénu
Materiál PE
Číslo Modelu garden Swimming Pool Cover Rectangle Waterproof Pool Frame Protector
Původ KN(Původu)
Pokles Lodní Dopravy/ Velkoobchod Ano

Napsat recenzi

450X220CM Kryt Bazénu, opalovací Krém UV Ochrana Bazén Prachu Cove Snadné Nastavení Krytu Na Bazén

450X220CM Kryt Bazénu, opalovací Krém UV Ochrana Bazén Prachu Cove Snadné Nastavení Krytu Na Bazén

Související