Nové Nerezové Oceli, Filtr Oka Čaj Infuser Kovové Sítko Šálek Čajový List Filtrační Sítko Konvička Čaj Listový Filtr Ok

Nový produkt

51.88 Kč

-17%

62.60 Kč

Skladem

999 ks

Seznam přání

Štítky: čajová konvice sítko sklo, filtr na čaj, naběračka cedník, infuser konvice, sklo čaj hrnce, konvice čajové konvice, čajové sítko kovové šálek, módní čaj sítko, sítko na čaj, puer čaj.

Funkce: 100% Zbrusu nový a vysoce kvalitní.

Vyrobeny z potravinářské nerezové oceli, robustní a odolné, netoxické, korozi odolat.Navržen tak, aby vhodné pro všechny standardní velikosti hrnky, ideální pro keramické, skleněné, nerezové oceli a mnoho dalších druhů hrnky.S dvěma rukojeti na obou stranách pro snadné nazouvání a zvedání, nedošlo k opaření horkou párou.Víko může být také použit jako zásobník na filtr, chrání vás před horkem a zároveň udržet váš stůl čistý, praktické pro používání.Ideální pro čaj, voňavé čaje, kávy a dokonce i pro některé bylinné polévky.

Specifikace:

Materiál: Nerezová Ocel

Barva: Stříbrná

Celková Délka: 10 cm

Výška: 6,5 cm

Horní Vnitřní průměr: 5.4 cm

Spodní průměr: 5,2 cm

Obsah balení: 1ks * Čaj Infuser s Víkem

1) přijímáme Alipay, West Union, TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2, Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

1) NA CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX trvá 3-7 dnů ,EMS trvá 8-12 dní.Post air mail je třeba 2-8 týdnů.Ale všechny z nich jsou závislé na zemi, dodáno.

2) SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

1) Kupující je brzy potvrzení bude vysoce ocenil po obdržení zboží.

2), Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše podnikání je vývoj, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb.

3) Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu.Budeme pracovat s vámi vyřešit jakékoli problémy.Děkuji vám za pochopení!

Název Modelu Čaj Infuser s Víkem
Materiál Z Nerezové Oceli
Původ KN(Původu)

Napsat recenzi

Nové Nerezové Oceli, Filtr Oka Čaj Infuser Kovové Sítko Šálek Čajový List Filtrační Sítko Konvička Čaj Listový Filtr Ok

Nové Nerezové Oceli, Filtr Oka Čaj Infuser Kovové Sítko Šálek Čajový List Filtrační Sítko Konvička Čaj Listový Filtr Ok

Související